אני מעריץ אתכם

nantebi

New member
אני מעריץ אתכם

על שאתם מאפשרים לעצמכם להיות עצמכם ואתם מלמדים את כולם את השיעור הכי חשוב שיש: לכל אחת יש את האמת שלו!!! תבורכו

אחדל

New member
אני חושב שיסכימו איתי פה ש:

שלא משנה מה - יחסי מין עם בנים כולל חדירה - זה אסור לחלוטין. לכן - זו מן אמת חלקית, אם אפשר לקרוא לזה ככה. לא ?

SmartToyBoy

New member
סתם שאלה

אתה רואה ב"לא לקיים יחסי מין עם חדירה" עיוות מסויים [באמות מידה הומוסקסואליות]? זה לא אני שאנופף בדגלי "לא לחדירה" , "לא נכנסים מהיציאה" וכיוב' , אבל אני ממש לא חושב שזה כזה issue... באמת שדברים כמו איך להסתדר עם עולם התורה, איך לבנות משפחה וכו' מטרידים אותי הרבה יותר מאשר אם אזכה להינות מטעמה המפוקפק של החדירה. זה בכלל לא מהווה חלק מ"האמת" האידיאלית, שאליה אנחנו מנסים להגיע. חדירה היא באמת לא מחייב המציאות. הלוואי וההתגברות עליה היתה היחידה שהיה עלינו לעשות.

אחדל

New member
ברור שיש עוד דברים עוד להתמודד איתם

אבל זה העניין פה מבחינת האמת של כל אחד. דיברת על האמת הפרטית, לא? מה לעשות שבקשר זוגי קשה להימנע מחדירה? אם האמת הפרטית שלך זה לא לחדור, כי זה באמת המשמעות של התורה - אז אחלה. זו אמת.

nantebi

New member
ממש לא

אם זו האמת שלך (ושל מי שמאמין בה) ואתה שלם עם זה - אז אשריך! ועל זה אני מעריץ אותך - על שאתה הולך עם האמונה שלך ולוקח ממנה מה שחשוב לך ומהשאתהמאמין בקיצור חדירה לא חדירה - לא רלוונטי! איש באמונתו יחיה - רק שנהיה בריאים ונלמד לכבד נדב

למעלה