אני מעלה מקום,

אני מעלה מקום,

המקום:קפה ג'". כתובת:אחימאיר1 רמת אביב ג'. מי שמעוניין במקום מדוייק זה ליד הסופר סל,והסופר פארם (המשך של שוסטא) ממש בפינת הכיכר. קווים להגעה אני חושבת 113,27 ששניהם בתחנה המרכזית החדשה. לגבי שעה,מה שתחליטו. גיטה,אני מוכנה לקחת אותך ועוד שלושה אנשים לרכבת ארלוזרוב בכייף. משהו חשוב,אני מכירה טוב מאוד את בעלי בית הקפה,ככה שאין בעיה מבחינת מקום,אני אסדר זאת מראש ואולי תהיה לנו הנחה בהזמנת אוכל
אגב,לא יקר שם..

מה שחשוב...

שהמקום יהיה כזה שאפשר לתפוס פינה ולנהל שיחה ושנוכל לשמוע זה את זו אנו קבוצה חדשה וחשוב שהמקום יאפשר לנו לשבת קרובים ושנצליח לנהל שיחה קולקטיבית ללא בעיה בפרטיות בית קפה רגיל (קטן)יהווה בעיתיות של חוסר פרטיות ואפשרות שיחה שלא מתנהלת אחד לאחד אז קחו זאת לתשומת ליבכם

ה בית קפה אינטימי,

יש תמיד אנשים אבל לא מפוצץ.אפשר לשבת בחוץ לחבר שולחנות כי בפנים זה יהיה ממש צפוף. ככל שהערב עולה כך המקום אינטימי יותר.השעה 20:00 והילך מתאימה מבחינת האינטימיות. זה בית קפה שכונתי ושקט.

גיטרה

New member
חברים, אנא בואו נסגור לגבי שעה

זה חשוב לי לדעת בהקדם כדי להודיע למי שאני חייב להודיע (קשור לעבודה) בהקדם על תוכניתי ביום חמישי. אני רואה שאין התנגדויות מיוחדות לשעה 21.00, אז בואו נחליט על 21.00 אם אין מתנגדים, יש הסכמה? לגבי מקום אין לי בעיה היכן שתחליטו, רק שיהיה נעים שם. חג שמח לכולם!

בקשר לחניה

לא מזמן כל רמת אביב ג' נצבעה בכחול לבן אבל יש חניון קטן מאחורי הסופר ואני מניח שאפשר למצוא בו חניה. אולי יש עדיין מקומות שלא נצבעו.

אמת,אליו אני מתכוונת ואין בעיה

להחנות בו. אני מבינה שאתה מכיר את המקום ותוכל לחזק את דברי. אגב,החניון לא כ"כ קטן..אולי בימי שישי כן..אבל לערבים זה ממש מצויין. אגב,אתה מגיע נכון?

למעלה