אני מעזה לפתוח ולא להשתרשר...

דורה22

New member
אני מעזה לפתוח ולא להשתרשר...

אחיותי למסע, רציתי לספר ואחר כך לשאול אם אני המשוגעת היחידה (ולקוות לקרוא שלא..) כתבתי כאן כמה פעמים שהטיפולים הם לא משהו שעבר לי. הם השאירו בי המון כאב והמון רגישות. אין שבוע בו אני לא חושבת לעצמי- הנה, פה הייתי יושבת ומארגנת לעצמי את הגסטון. פה הייתי יושבת המון פעמים ומזריקה גונל. פה ושם ופה ושם. ובכל הבית יש לי אותי, בעיני רוחי, הולכת, חוזרת, אלכוהול, פלסטרים, (אחרי הגסטון לא פעם הייתי צריכה פלסטר) מקרר, שידה, בכל מקום זה היה ובכל מקום אני רואה אותי. וכל כך הרבה פעמים, כשאני עם איילת, אני חושבת- אילו רק יכולתי להיות אז לרגע אחד עכשיו. לרגע אחד להרגיש את היד שלה כמו שאני מרגישה אותה עכשיו. או בפעם אחרת-לרגע אחד לנגוע בתלתלים שלה עם השפתיים כמו שאני נוגעת עכשיו. אפילו לרגע אחד להקשיב לנשימות שלה, כמו שאני מקשיבה עכשיו. כמה כוח הייתי מקבלת מזה. כמה הייתי רוצה לחזק את מי שהייתי אז. עצובה וכואבת. להגיד לי- את הצלחת!!! כל הכאב הזה נשא את הפרי המתוק ביותר שיכולת לחלום עליו! זה נגמר! זה נגמר והצלחת!! הנה, תרגישי אותה לרגע. תהיי חזקה עוד קצת. באוגוסט 2007 קיבלת בטא חיובית! והנה, שלשום חיפשתי תחפושות. יש לי כל מני אביזרי פורים תקועים בתחתית ארון הבגדים. שלחתי יד, הוצאתי משהו, ועוד משהו, ופתאום- קופסת קרטון. עוד לפני שהספקתי להסתכל בה כמו שצריך ולהבין מה שאני רואה- פתחתי אותה ובתוכה מזרקים, מחטים וקופסה וחצי של גסטון. התחלתי להתייפח בבכי צרוד ומכוער וכל כך מפתיע! לא ציפיתי לתגובה הזו שלי. ובכלל, הייתי בטוחה שמסרתי את הכל לשערי צדק. לקח לי זמן עד שמסרתי הכל לשערי צדק. אבל הוצאתי את הכל מהבית והלב שלי נהייה קל יותר אז. על כל זריקה, על כל קופסה, כתבתי בהצלחה, ומסרתי. ועכשיו זה פתאום. סגרתי את הקופסה, ניגבתי את הדמעות והלכתי להביא את הילד מבית הספר. הקופסה עוד בארון. אמר לי רופא פוריות אחד, מתוק וגם ידיד משכבר, שאני כנראה קצת עברתי את זה קשה יותר. באמת? ומה אתן חושבות? מישהי מבינה אותי?

את מאמינה שגם אני ככה?

יונתן בן שבע וחצי, תמרה בת חמש, ולפעמים אני נהיית המיכל ההיא, של אז, ומפצירה בעצמי לראות איפה אני עכשיו לעומת הכמיהה הענקית שהיתה. כמה לא האמנתי, כמה התעשרתי.

annabe

New member
אני מבינה, וגם שאלתי פה פעם אם זה עובר

וחלק ענו שכן וחלק ענו שלא. אבל אני עדיין קרובה לזה יותר בזמן, כי הטיפולים נמשכו ונמשכו לעוד ילד ועוד.... ואצלי זה עולה עם חרדות של הידיעה שהסיכויים לא להצליח היו ענקיים והסיכוי להצליח אפסי.., ועם רכבת ההרים הנפשית שעברנו במהלך הזמן הזה של ההכרה בזה שאין סיכוי, אבל הנה כן, ושוב ושוב. זה היה מטורף ועדיין בעל השפעה משמעותית כיום. אבל אני עדיין חושבת שעצם האמהות, לא משנה כיצד הגיעה, היא בעלת השפעה חזקה יותר על מהלך חיי.

אני בעיקר חושבת על ההריון

על הרגע בו גיליתי את ההריון, על התקופה המקסימה שעברה עליי בהריונות. על איך שילדתי והרגע בו יצאו לעולם. כל רגע בו אני נוגעת בידיים הקטנות, ומטפלת בטוסיקים אני חושבת שעוד מעט כל זה יחלוף. נכון שיש לי ילד גדול בן בבית, וזה מקסים ואנחנו מדברים שיחות נפש... עדיין אני מתגעגעת מאוד לרגעים הראשוניים האלה של התינוקות התלויים בי. שהם חלק ממני. כל כך הרבה חיכיתי להריון והוא כל כל מהר נגמר... לו היה לי קל ולו הייתה לי האפשרות הכלכלית הייתי ממש רוצה עוד. התינוקות שלי בני 3 חודשים ואני כבר רוצה שוב...

נועם@בת

New member
מבינה, לא מזדהה

הטיפולים אמנם השאירו בי כמה שריטות, אבל בפח, לא במנוע
. לאורך כל אותן שנים ארוכות ודי מכאיבות אני ידעתי במלוא הידיעה שתיוולד לי בת. פינטזתי גם על בן, אבל לא ידעתי בודאות. פעם, בשיא הקריזה של ההורמונים, עם דכאון ומריבות, יצאנו האיש ואני לטייל קצת על שפת הים. ניסיתי להסביר לו מה עובר עלי, ומה אני מרגישה, וכמה הוא לא בסדר וכמה הוא אטום
. ופתאום, באמצע הדרך אני רואה, כמעט בראיה אמיתית, איך הוא מחזיק את הילדה הקטנה שלנו ומכניס אותה למים עם הבגדים והחיתול. ואני מתחילה להתרגז עליו איך הוא מרטיב אותה כשקריר, אבל גם מחייכת למראה השמחה של שניהם. בתוך כל הכעס והבכי התחלתי לצחוק. המראה הזה, שאת כל כך רצית בו, ליווה אותי יום יום ושעה שעה. מעולם, אבל מעולם לא היו לי ספקות שתיוולד לי בת. לפעמים הפחדתי את עצמי עם האמונה המלאה הזאת. אבל זה בדיוק מה שהחזיק אותי 10 שנים. את התרופות מסרתי מלאות באבקה. את המחטים והמזרקים השארתי, תמיד יש מה לעשות איתם בבית. גם 4 גלגלים של אסטרופם השארתי כדי שניצן תשחק. וזה הצחיק אותי כל פעם מחדש לראות אותה משחקת בזה. אכן לקחת את זה קשה, ויש עוד המון נשים כמוך. אם את רוצה לנקות את הנשמה מהמטען הזה, הייתי ממליצה לך על טיפול הילינג, הומאופתיה או אפילו פרחי באך. אלה טיפולים אנרגטיים שעוזרים לנקות כתמים מהנשמה מבלי לחפור יותר מידי.
בתיה

מ י כ

New member
מבינה לגמרי.

ולא נראה לי שהצלקות נמחקות לגמרי.. ואם היתה דרך לעבור את זה יותר קל חבל שלא אמרו לי..

אלה 2

New member
../images/Emo24.gif לכולם יש סריטות. לא?

אז לנו סריטות מסוג מסוים. אז מה? כשנסענו בפעם הראשונה עם הילה ושני אחיה, והאוטו- ב"ה- מלא, האישלי אמר בגאווה: "אין לנו מקום לטרמפיסטים" כשהוא יודע מה יקרה שניה אחרי שהוא מסיים את המשפט- דמעות שמחה, התרגשות, הודי'ה, וגם... קצת כאב -על מה שעברנו. בהחלט מבינה אותך. מאחלת שבקרוב תוכלי רק להרגיש את השפע שיש לך, להסתכל על העבר כדרך- ארוכה וקשה אבל עדיין חלק מהדרך.

מבינים ועוד איך !

אין כמונו בעלי הנסיון. גם כשהצלחנו עם עובר בריא ופתאום בלי שום סיבה בשבוע 21 היתה הפלה - הזיכרון לא מרפה.

דורה אני כל כך מזדהה ומבינה

שתי צלקות יש לי מההריון ההוא, אחת מהקיסרי ואחת מהדרך להשיג את ההריון... אוהבת אותך נשמה

דורה22

New member
תודה תודה לכל המגיבות,../images/Emo24.gif

אני באמת התכוונתי בעיקר להרגשה הזו שאם הייתי יכולה לדעת אז, לדעת איך אני מרגישה עכשיו, לדעת מה אני עושה עכשיו... לפעמים נדמה לי שהכל היה אז כמו במלחמה. ו- אור מתוקתי, אוהבת אותך המון בחזרה
, את יודעת את זה!!! שוב תודה, לכולכן, עזרתן לי להרגיש שפוייה. שרוטה אך שפויה.

eti22

New member
כמו נועם, מבינה (אפילו מאוד) לא מזדהה

הטיפולים נראים לי כמו משהו מאוד רחוק מחיים אחרים, של מישהו אחר. כשהילה הגיעה פתאום זה נעלם , אני מצליחה ,"לחוות" את כאב הטיפולים רק דרך אחרות, דרך חברות יקרות שעדיין חותרות.אני לא מצליחה לחשוב איך הזרקתי מאות זריקות לגופי איך עברתי ערות הרדמות עשרות שאיבות - זה נמצא במגירה הכי רחוקה במוח.... מדהים אותי איך זה נעלם,לעולם לא חשבתי שזה אפשרי. עכשיו שאני רוצה עוד אחד מקווה שמפלצת הפוריות לא תתעורר. בכל זאת מבינה את מה שאת עוברת,
אתי

למעלה