אני מעוניין לקבל פרטים על ktm 640

מקס12

New member
אני מעוניין לקבל פרטים על ktm 640

שלום לחברי הפורום . אני עוקב אחרי הפורום מראשיתו אבל זאת הפעם הראשונה שאני משתתף . אני במשך הרבה מאוד שנים הייתי בעליהם של אופנועי כביש כבדים ובגלל עלויות אחזקה גבוהות ובעצת חברים עליתי\ירדתי (תבחרו אתם) ל- drz 400 2002 אשר משמש אותי גם לנסיעות יום יומית וגם לנסיעות שטח (שאינם בכמות הרצויה). ולכן ברצוני להחליפו לאופנוע שימושי יותר לנסיעות יום יומיות (כ-60 ק"מ ביום). שאלתי לחברי הפורום המלומדים האם ה ktm 640 הסופרמוטרד 1)יספק אותי בנסיעות ארוכות ? 2)מהי מהירות הנסיעה הנוחה באופנוע זה ? 3)מהי עלות האחזקה של אופנוע כזה (במיה ואני לא הולך כל שבוע להתחרות איתו) ואם ישנם פרטים נוספים שכדי לדעת תודה מראש לעונים

45degrees

New member
תשובות

מאוד בקצרה: 1. עד 50 ק"מ לכל כיוון - אין בעיה של נוחות על הכלי. מעבר לזה - צריך להיות קשוח. 2. אחזקה מאוד זולה - אם מקפידים על טיפולים בזמן הכלי מאוד אמין. 3. יספק בנסיעות ארוכות? תלוי מהו סיפוק בעיניך. 4. פרטים נוספים: עם יחסי העברה ארוכים כמו בדיוק (17:38) מדובר בכלי משמעותית יותר מהיר מה DRZ.

מקס12

New member
שאלה נוספת

האם ניתן להשוות בינו לאופנוע כביש מובהק כלשהו ? ואם כן למי ?

כRובי

New member
בוודאי - להשוות אותו לאופנוע

דיוק 640

45degrees

New member
מקס 12 - אתה צוחק?

איזה אופנוע כביש שוקל 140 ק"ג ומטה? איזה אופנוע כביש חסר מיגון רוח? איזה אופנוע כביש עולה כל כך בזול? איזה אופנוע כביש מוגבל כך במהירות סופית ומרחק רכיבה? אין השוואה אחת טובה או ראויה. זה עניין של האם סופרמוטו עושה לך את זה או לא. בד"כ - למעט רכיבה בתוך העיר, סופר הוא אחד הכלים הפחות פרקטיים על הכביש.

enigo

New member
RGV עם פיירינג שבור?

לדעתי עונה בול לכל השאלות שהצבת, לא?

מקס12

New member
ניסוח מחדש של השאלה

הכוונה לכל סוג של אופנוע מבחינת (מובן שקשה להשוות אבל אם תנסו להפעיל את הדמיון כל בעלי האופנוע הנ"ל) התנהגות כביש . מהירות נסיעה. ואתה כרובי הבנתי שאתה בעליו המאושר של הכלי הנ"ל אבל במשך השבוע אתה נוסע אל קטנוע מדוע ? אם תוכל לפרט.

כRובי

New member
פשוט מאוד: חיסכון.

אחזקה של אופנוע ספורט (ולא משנה אם הוא 4 צילינדרים בנפח 1000 סמ"ק או סופרמוטו עם מנוע סינגל בנפח 640 סמ"ק) - יקרה יותר מאחזקה של אופנוע + קטנוע בנפח בינוני. לא מאמין? תבדוק במספרים...תציב עלויות אחזקה שוטפות (כולל ביטוחי חובה) ותגלה שבמקרה כהי גרוע, אחזקה של אופנוע + קטנוע יוצאת שווה לעלות אחזקה של אופנוע אחד בודד (וזה רק במקרה הגרוע - בד"כ זה זוג הדו גלגליים יוצאים זולים יותר לאחזקה). וחוצמזה - אני משתמש באופנוע לצרכים תחרותים ולכן, הוסרו ממנו אביזרי הרישוי (מראות, פנסים, מאותתים, לוחית רישוי וכו') כדי לא לנזק אותם שלא לצורך במקרה נפילה (ונופלים...אם היה לך ספק). ומכאן, שהאופנוע בעצם לא ממש יכול לנוע על הכביש הציבורי במצבו הנוכחי - זו הסיבה הנוספת לשימוש בקטנוע. OK?

yogev klx300r

New member
ואתה לא מתאר לעצמך איזו עלות

יש לכרובי על פנימיות, אחרי השבוע האחרון

enigo

New member
עשית הגדלת נפח???

ואם כבר, אז למה ל-640 ולא ל-660? מה קרה, קינאת ב-45?

כRובי

New member
יופי אניגו...אז גם אתה קטנוני

והנה ההבהרה לקטנוני המתלמד: מנוע דגם ה-640 הוא 625 סמ"ק בלבד. יופי? מרוצה?

למעלה