אני מעוניין להתחיל ללמוד PHP

eXtreme2002

New member
אני מעוניין להתחיל ללמוד PHP

מאיפה להתחיל
היכן אוכל למצוא מדריכים בעברית ללימוד השפה (או ספרים....)
אה כן...ועוד משהו..מה זה PHP-NUKE? תודה מראש,
ידן

lizard

New member
ובכן, נתחיל בזה שאתה צריך

איכשהו להריץ את הקבצים שלך. אתה יכול לעבוד בסביבת MS או בסביבת לינוקס. מה אתה מעדיף ?

eXtreme2002

New member
IIS תומך ב-PHP../images/Emo35.gif

אני עובד בווינדוס 2000 , ואם הוא לא תומך תוכל להסביר לי איך מגדירים את APACHE... לא הבנתי ממנו כלום...איך מנהלים אותו , איך מגדירים את ה-conf.. ואם כבר, אז ראיתי ספר של אופוס "PHP ב-24 שיעורים"..שווה לקנות אותו? יום נעים,
ידן

Megapuzik

New member
תומך...

תכנס לאתר www.php.net ותחפש את הגירסא לwin. בקשר לספר, אל תקנה, הוא מלא בטעויות של קוד, קנה אחד באנגלית מwww.amazon.com , מה לעשות שבעברית (בנתיים ?) אין ספרים טובים.

eXtreme2002

New member
גרסה של IIS../images/Emo35.gif מותקנת אצלי כבר...

ותודה על ההמלצה...אני לא אקנה ספר באנגלית (למרות שיש לי אנגלית מצויינת) כי אני מבין טוב יותר בספר בעברית.. גם אתם למדתם מספרים באנגלית

kaplan

New member
אני למדתי בעיקר מאחרים

ומהאינטרנט... אך בהחלט נעזרתי בספר באנגלית...

lizard

New member
שמע, אתה לא צריך שום ספר.

אל תוציא שקל על חוברת /ספר/מדריך ! יש לך חינם טוב ויעיל באינטרנט. ואם אתה רוצה יש גרסה להורדה. חבל על הכסף שלך. במקום זה תחסוך למחשב חדש בתור שרת, תאמין לי תלמד יותר טוב. אם אתה עובד בסביבת Mד, תלך על הIIS. יהיה לך הרבה יותר פשוט וקל. אם בלינוקס עסקינן, אין לי בעיה ללמד אותך איך לעבוד עם הAPACHE. הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב. מיכה

eXtreme2002

New member
OK...תוכל להמליץ לי על אתרים

עם מדריכים ב-PHP באופן יסודי ולא כאלה שלא מבינים מהם כלום...ומבלבלים לגמרי.. ורצוי בעברית
תודה רבה
ידן

lizard

New member
פשוט מאוד

www.php.net כל המידע והמדריכים שצריך ממקור ראשון. בקשר ל php-nuke אין לי מושג, כשתדע תיידע אותי בבקשה. מיכה

YuvalCo

New member
php-nuke

היא מערכת פורטל מבוססת PHP (ו MySQL). מערכת חביבה למדי, אם יורשה לי להעיר. המערכת ניתנת להורדה חינם, לרבות תוספים שונים ומשונים מהאתר http://phpnuke.org

kaplan

New member
http://www.guides.co.il

תוכל למצוא שם כמה מדריכים בנושא PHP. מקווה בקרוב גם להוסיף מדריכים בסיסיים בנושא.

למעלה