אני מעוניין בגלשן

yakovyarmo

New member
אני מעוניין בגלשן

מעוניין לקנות גלשן קצר במצב טוב לבינוניים\מתחילים בגובה 2.00-1.90 במחיר של עד 600 שקל. כדי מאשדוד. טל´ 051796348

Max Rouch

New member
גלשן

דבר ראשון עם אתה רוצה גלשן 2 מטר תקנה לונגבורד כבר ודבר אתה בחיים לא תשיג גלשן 2 מטר של עד 600 שקל

zvikel

New member
2 מטר זה לונגבורד?

אתה מדבר יותר מדי שטויות ילד

TTRI

New member
הגזמה..לונגבורד זה 3 מטר...

יש אנשים שהם מטר 70 הם צריכים 2 מטר גלשן

resh0

New member
לונגבורד מוגדר כמעל 9 רגל.

כאשר רגל = בערך 30.5 ס"מ.

zvikel

New member
עוד ועוד שטויות...

אני מטר 73 ואני גולש על גלשן מטר 83 ואני חושב שהגלשן הבא שלי יהיה קצר בשני סנטים...

resh0

New member
אני חושב שאתה טועה בגישה.

גלשן קצר רוקד הרבה והשליטה עליו קשה. המהירות בסיבובים טובה, אבל לא ניתן להשקיע הרבה כוח בעליה ולכן בעלי הגלשנים הקצרים בעצם קופצים במקום להסתובב. לדעתי זה הורס את הגלישה!!! בעצם, מדובר ב"סקייטבורד ימי". אני דווקא אוהב גלשנים ארוכים, שלי 226 סמ´ ולכן החרבות יכולות להיות ארוכות יותר ולכן אני יכול להשקיע יותר כוח בסיבוב ובעליות למעלה. אלוף הארץ אני לא אהיה ולכן חשוב לי ציפה חזקה כדי שאוכל להתמודד על גלים קטנים מול "חסרי המשקל". בגלים מעל 80 סמ´, לדעתי גלשן ארוך טוב בהרבה מגלשן קצר. ועוד לא דיברנו על היתרונות של גלשן ארוך בגלישת צינור...

TTRI

New member
אני מעדיף קצר ...

אני אומנם בערך מתחיל ויש ליגלשן ובערך 10 סנטימטרים מעליי..[1.79] ואני בן 13... ואני שואף ליהות אלוף הארץ ! חחחחח ... אבל ניסיתי גם אחד ארוך ולא נהנתי איתו .. כל אחד והגלשן שלו כנראה..

zvikel

New member
גודל הגלשן....

אלוף הארץ גם אני לא יהיה אבל אני גולש דיי הרבה זמן ומגמה להשתפר תמיד קיימת לדעתי גלשן ארוך מגביל אותך בתנועה על הגל אני עברתי דיי הרבה גלשנים בתקופת הגלישה שלי ותמיד גלשתי על גלשן שהיה בערך 30 סנטים מעלי , השיפור היה ממש ברור ברגע שעברתי לגלשן קצר והדאגה היחידה שלי היתה שיהיה לי קשה להיכנס איתו לגלים . עדיין כשהים ממש ממש נמוך אני לוקח גלשן ארוך יותר או אפילו לונגבורד ואתה צודק בגלים כבוהיים גלשן ארוך הרבה יותר אפקטיבי אבל לא נראה לי ש 80 סנטים נכנס לקטגוריה....

למעלה