אני מסכימה...

אני מסכימה...

להישאר ביתנאי שליאת תבקש ממני סליחה והפיטר פן ילדה תפסיק לישלוח לי לכרטיס כל מיני שטויות על ליקוי למידה! למה פתחתי הודעה חדשה?זאת השאלה הראשונה שצצנ לכולם בראש אז הינה התשובה כי בא לי !!!! לא כתבתי סתם את ההודעה ---> ליאת אני מקווה שזאת לא התמונה שלך!

ואתה באמת באמת

צריך להיתקד'ם בקליטה של היום מאיפה נפלת אנחנו כבר שנה מדברים על הנוחכות שלי בפורום ואתה צץ פה פיתאום עםשיעורי למידה! כולם מבינים אותי ולא מיתיחסים אלי כאילו שאני אתומה חסרת מח ופלוס עוד החלקתי על המח! אז אתה תיכנס מדי פעם ותיקראה קצת שתבין על מה אנחנו מדברים פה ואגב נעמה צריכהלהיתעסק בפורום שלה אז אין לה זמן וליאת עסוקה בליצרוח שהתמונות\רקעים שאני סמה זה שלה ואוי ואבוי למי שיסים אותן לפניה!!!! לך תבקש מליאת עזרה בקליטה ובנחכות הנאמר!!! אמרתי כבר אז אני יגיד עוד פעם ניגמר לי הסרט צילום אז תחקו קצת עם התמונות!ואם נעלבת אבי אז תרגיש בימקומי אולי ככה תלמד לא לרדת על אנשים אחרים!!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחחחחח.. את מי?

היא העליבה מישהו? חחחחחח אני נקרעתתתת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... היא אולי מנסה.. אבל היא לא מעליבה! חח

Lopezit

New member
אותי../images/Emo7.gif

היא פגעה בי קשות עד שהיא לא מבקשת סליחה אני לא כותבת פה יותר

סופסוף !!!! באמת תקחי חופשה ...

מהפורום !!! כאלו מה אתן מתחילות לרדת על ילדה !!! מסכנה !!! בסך הכל רצתה להנות מהפורום כמו כולנו ! הנושא פה היא ג'ניפר !!! ולא אלונה !!!!!!!! אומרות שצוחקות איתה ! ואולי לא חשבתם שלא נעים לה ולא מצחיק !!! תחשבו קצת ....

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחחחח ליאתתתת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
די ליאת, אל תבכי...
אם אלונה תבקש סליחה יפה- את תכתבי פה? יואו מסכנה... נפגעת? אלונה, למה פגעת בה??????

Lopezit

New member
מה את רוצה שאני יתחנן?!

את לא רוצה לא צריך! את לא עושה טובות לאפחד

בדיוק U GO GIRL

אף אחד לא הכריח אותך לבוא אף אחד לא הכריח אותך להישאר זה פורום!!! אם את רוצה תבואי אם את רוצה תלכי,אף אחד לא מחזיק אותך פה.. את רוצה שייתחננו אלייך שתישארי?? תלכי למה מי את??? נגיד אם היית הרבה זמן בפורום את מכירה פה קצת, מכירים אותך.. אולי הייתי אומרת להשאר, אבל להתנצל ולהתחנן אלייך שתישארי ואת כולה פה יום או יומיים.. מה נסגר איתך ילדה??

תקשיבי נשמה

אין לי מושג מה את רוצה מהחיים שלי, בסה"כ אמרתי שהרקע שלך חביב ואולי כדאי שתבקשי מליאת/נעמה קצת עזרה בזה.... את בעצמך אמרת שהרקע לא משהו! אז תרגיעי. חוץ מזה את חמודה. אני רוצה שתישארי למרות שעכשיו ממש נעלבתי ממך, ואם אני הייתי ליאת אז גם אני הייתי נעלב אז אל תגידי לה שהיא סתם נעלבת. זהו, עכשיו עד שאת מבקשת סליחה מכולם אני מפסיק להגיב להודעות שלך.

Xtina2

New member
הייי אלונה אני די חדשהה

אבל ממה שראיתי אתמול בצ'אט כולם התגעגעו אלייך=)

כן???

ויקי מהפורום שלך סיפרה לי עליך.... כי אני וויקי חברות הכי טובות אז היא סיפרה לי קצת עליך ואמרה שאת חמודה...

למעלה