אני מנסה

moryon

New member
אני מנסה

החלטתי שהיום אני אנסה להעביר את היום בלי לקחת כלום.גם לא "סתם" להשתכר.רק בוקר אומנם אבל בגלל זה אני כותבת.לא לקחתי כלום בינתיים ורני תכף הולכת לעבודה אז גם שם אני לא אקח.אני מקווה רק שבערב,אחרי העבודה אני לא "אשכח" מה שהבטחתי לעצמי. תודה לכם.ברבורה,בדדי.כשקראתי את המילים שלכם שוב עלה בדעתי שגם יום אחד נקי זה יכול להיות משהו.שגם זה איזה שהוא צעד קטן בדרך ארוכה. יום טוב (נקווה) לכולם!!

בדדי

New member
../images/Emo24.gifגאה בך כל כך

"יום אחד נקי זה יכול להיות משהו.שגם זה איזה שהוא צעד קטן בדרך ארוכה. " ותזכרי צעד אחר צעד דקה אחר דקה.... רגשת אותי עד דמעות שולחת לך חיבוק גדול וענק שילך איתך...

moryon

New member
עדיין מנסה.

חזרתי עכשיו מהעבודה. אני לא מוצאת את עצמי.אני לא יודעת מה לעשות. אני מחפשת לעצמי תרוצים וכל הזמן כמעט מוצאת. בינתיים אני נקייה.

בדדי

New member
../images/Emo45.gifאת שומעת

את מחיאות הכפיים שלי.... הבנתיים הזה זה המון!!!!!!!!!! תמשיכי ותסגרי יום נקי ותיהיי גאה בעצמך............!

moryon

New member
אני מקווה אבל

לא נראה לי שאני אעבור את היום הזה נקייה. אני מתחרפנת ואני רק חצי שעה בבית. אני כל כך עצבנית ומתוסכלת שבא לי למות. בדיוק בגלל זה לא הפסקתי עד היום. זה כל כך כואב ואני יודעת שבשנייה אחת זה מפסיק ואני רק צריכה להפסיק עם השטויות האלו של ההיגמלות (זה מה שעובר לי בראש עכשיו)...

בדדי

New member
זה

כואב זה יכאב ובסוף זה יגמר... ממשיכי להיות חזקה תכתבי כאן הכל...תוציאי את כל הכאב התסכול והכעס שטמון בך עכשיו ברגע זה..... להיגמל מהרגל שכזה זה לא שטות זו מחויבות עצמית אדירה וקשה אז בבקשה תני לעצמך קרדיט על כך....

בדדי

New member
עוד משהו קטן

אגלה לך סוד קטן... אני מכורה לשירים....זה פשוט עושה לי את זה. אז רוצה להקדיש לך שיר להגביר רמקולים לשיר ולהפנים....

moryon

New member
:)

תודה לך בדדי.שיר שמחמם את הלב. עדיין לא לקחתי כלום.אני אומרת לעצמי שכל עשר דקות הן הישג.

../images/Emo45.gif וליד של כולם מצטרפת

גם מחיאת כף היד שלי... מוריון יקירה - כף יד אחת אינה יכולה למחוא כפיים... ולכן את כאן
הנה - צרפי את הידיים שלך למעגל.. ומצאי מה לעשות... כתבי, צאי החוצה לרוח הקרה ונשמי אויר מלוא הראות, הרגישי כיצד הכל מבפנים מתנקה... ואני לא אפסיק להריע לך.. גם בגרון ניחר, וגם אם יצאו לי יבלות על היד... הידד !!!!

moryon

New member
תודה אבל..

אני לא בטוחה שעדיין מגיעות לי מחיאות כפיים.אולי עוד שעה שעתיים שלוש. אני מקווה.

../images/Emo140.gif אני מאמינה בך ולכן../images/Emo39.gif

אני אחכה... מחיאות הכפיים הן גם על המלחמה, גם על הרצון... על הצעד הראשון... מגיע לך.

סלינוש

New member
גם ממני ../images/Emo140.gif

כל הכבוד. על כל שניה ושניה בנקיון , על האומץ והמאמץ. כל הכבוד!!!

../images/Emo42.gif בוקר טוב מוריון...

כבר בחמש לפני הרעמים, שלחתי לך חיבוק לא יכולתי מחיאות כפיים, כדי לא להעיר את השכנים.. מאמינה בך ! ! !

בדדי

New member
מוריון......

תני סימן ספרי מה קורה איתך... מצטרפת לברבורה ומזכירה לך.. מאמינה בך....

moryon

New member
אני מטטערת שלא כתבתי

כלום מאז אתמול.פשוט התביישתי בעצמי כל כך. אתם יכולים לשער גם למה...

בדדי

New member
../images/Emo23.gifהיי את!!! כן את...כנסי לכאן רגע

לעולם אל תתביישי בעצמך שמעת? לקחת החלטה וזה צעד ראשון זוכרת? אתמול חצי יום היום אולי יום שלם? אולי את צריכה גם עזרה של קבוצת תמיכה...(תחשבי על זה) לבד זה קשה נורא... בכל מקרה אנחנו כאן מאמינות בך ומוכנות לצעוד איתך צעד צעד עם אהבה ותמיכה... ועל תשכחי כל דקה זו דקה חדשה... אני עדיין גאה בך!!! ומתכוונת לכל מילה........

moryon

New member
:)

בדדי.את מדהימה.אני לא יכולה להסביר לך בכלל כמה שזה ...אני לא יודעת,מרגיע לשמוע את זה.בכל פעם שאני לא מצליחה זה כאילו קיבלתי עוד איזשהי סטירה לפנים מעצמי ושוב,אני לא מאמינה בעצמי. זה כמו טורבינה שכל הזמן חוזרת על עצמה. חצי יום (ויותר האמת...)זה עדיין משהו אמנם,אבל הלוואי והייתי יכולה להשתתף בגאווה שלך.

בדדי

New member
אני

שומרת לי את מה שכתבת וביום שאת תכריזי בגדול החזקתי יום... אני אראה לך שמשאלות מתגשמות... תדעי לך מתוקה לא פעם הכנסתי לעצמי סטירות ובעיטות הבטחתי הבטחות ולא עמדתי בהן... אני בסך הכל אני מה לעשות? והיום שנה בערך מאז שהחלטתי לשחרר את אלכוהול והכדורים עדיין יש ימים שהשדים פורצים ...ושוב מקבלים סטירה... אבל.. החשוב מכל זה לזכור את הרגעים שכן הצלחנו ועל כן חצי יום זה בהחלט הישג... זו התחלה והדרך עוד ארוכה... ועוד דבר.... ברגע שעשית את הצעד הראשון קדימה והתחייבת לעצמך הדרך לאט לאט תתבהר יותר ויותר... תאמיני בעצמך!!! אנחנו כבר מאמינות... וברגעים שאת נשברת רגע לפני תזרקי הודעה... ואנחנו נתייצב ברגע שנראה....

סלינוש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בדיוק כמו שכתבתי לך על אתמול - על כל שניה נקייה על האומץ והמאמץ, ןכמה שהצלחת, גם אם זה חצי יום - גאים בך. וגם לך יש לך המון במה להתגאות! זה קשה, זו מחלה, והעובדה שאת מנסה להתמודד איתה, לא נראת לך מדהימה?

למעלה