אני מנסה עוד פעם: מי אלו?
D De fire New member 12/10/03 #2 אתה ממש כמו "חברים".. לא יודע מתי לפרוש.. (רק שהם עושים את זה בגלל מליון וחצי לפרק. מה התירוץ שלך?)
N nitzan9 New member 12/10/03 #4 והם דווקא לפעמים עושים את זה טוב לדוגמה בעונה העשירית, שביינתים היא פשוט מצוינת. התמונות לעומת זאת שקופות, ממש לא מצחיקות, וגם ההסתרה כ"כ עלובה. אלמוג, עשה טוב ופרוש
והם דווקא לפעמים עושים את זה טוב לדוגמה בעונה העשירית, שביינתים היא פשוט מצוינת. התמונות לעומת זאת שקופות, ממש לא מצחיקות, וגם ההסתרה כ"כ עלובה. אלמוג, עשה טוב ופרוש
א איירה גיינס New member 12/10/03 #14 וחוץ מזה.... באחד הפעמים שאלתי אותכם אם אתם רוצים שאני אפסיק כי אולי זה מיצה את עצמו אבל אף אחד לא ענה אז אני ממשיך!!!! בסדר? יופי!!
וחוץ מזה.... באחד הפעמים שאלתי אותכם אם אתם רוצים שאני אפסיק כי אולי זה מיצה את עצמו אבל אף אחד לא ענה אז אני ממשיך!!!! בסדר? יופי!!
D DesertRose1 New member 12/10/03 #11 ייי!! צדקתי... ../images/Emo13.gif זה קורה לעיתים רחוקות..... שמעתם? קיבלתי יפה!! חח.....
א איירה גיינס New member 12/10/03 #12 איזו עונה? כי אם זאת העונה השנייה אז אולי הבית שפאלמר הלך אליו ושם הוא ראה את שרי עוד פעם?
G Guy24Gold New member 12/10/03 #16 ../images/Emo128.gif לפי זכרוני, ראו רק את המטבח\חדר אוכל שלהם ולא ראו את הבניין מבחוץ.