אני מנסה משהו

luv kev 4ever

New member
for howiefan

טוב, אני יודעת, זה לא קשור (אולי טיפה...) אבל אני אוהבת לשרשר... את יודעת במקרה מה בדיוק האווי אמר ברוזוול? כי ראיתי את זה, ופשוט שכחתי. ובקשר לזמן שהם קיימים - איפשהו בבקסטריט.נט כתוב שהם בעצם קמו ב-1992, אבל אימצו את השם "בקסטריט בויז" רק ב-1993. אני חושבת שזה בשאלון הראשון על מילניום. אוהבת את כולכם, וברוכה הבאה לדליה, luv kev 4ever

howiefan

New member
אוי הלוואי!

בזמנו לפני שעשיתי לווין היו לי כבלים ושם ב - star plus היה רוזוול, ניסיתי לעקוב, אולי יקרה נס ואני יראה את האווי, לצערי זה לא קרה. ככה שבאמת אין לי מושג, אבל אני בהחלט אבדוק אולי לרוזוול יש אתר רישמי (בתקווה) ואולי שם ניתן יהיה למצוא את זה. לגבי ההקמה, לפי מיטב זכרוני, ולפי ביגורפיות רישמיות הבוייז קמו ב - 1993, לא המצאה שלי. אם למישהי יש הוכחה אחרת - סבבה, תביאו לפה.

Kim Carter

New member
תראו, זה הולך ככה.....:

הבויז בעיקרון קמו ב-1992 עם סאם והשני (שאני לא זוכרת את שמו משום מה...) אבל אז עוד לא היה להם שם. העניינים עם שני החבר´ה האלו לא הסתדרו והם יצאו שוב לחיפושים עד שב-1993 הם קמו עם קווין ובריאן. אז הם קיבלו את השם באקסטריט בויז. אז הם ממש קמו, ממש! זה כתוב בספר הרשמי שלהם (שאני מכירה בעל-פה) וזה ידוע... נראה לי שזה ידוע. ככה אני יודעת.

howiefan

New member
אם זה כתוב בספר הרישמי

אז הם אכן קמו בצורה רישמית וסופית בשנת 1993. ותקנו אותי אם אני טועה, אבל לא נראה לי שחגיגות עשר שנים לבוייז היו עוברות בשושו כזה, לא ככה?

למעלה