אני מניח ש...

LB 182

New member
אני מניח ש...

מישהו כבר עשה את הסקר הזה מתישהו, אבל בגלל שאני חדש ולא הייתי פה אז אני יעשה אותו עוד פעם.... איזה אלבום של משינה את/ה הי אהבתם? תגיבו בבקשה...... נ.ב. אני הכי אהבתי את מפלצות התהילה

N a V e

New member
לא לי באופן אישי

מפלצות אולי הכי משתלם לרכוש,בגלל נדירות יחסית של שיריו ברחבי האינטרנט. אבל אני הכי אוהב את העמותה לחקר התמותה...

עטלף77

New member
אני דווקא אוהב מאוד בזמן האחרון את

´שיא הרגש´, במיוחד ´כולם אומרים לי תזהר´ שהוא פשוט שיר בלוז מצוין. ביצוע אדיר גם של יובל בנאי בשירה וגם של שלומי ברכה על המיתרים

LB 182

New member
עוד מישהו?...

רוצה להביע את דעתו לגבי אחד הדיסקים האהובים עליו של משינה?

אני אישית הכי אוהב...

את משינה 3... איזה יופי של שירים... הפחות מפורסמים, אבל לא פחות טובים.

NISAN1000

New member
אני הכי אהבתי...

מכונת הזמן למרות שזאת הופעה חיה אבל כל השירים נשמעים שם פשוט הרבה יותר טוב לדוגמא: רכבת לילה ,שלג צח ,למה לי פוליטיקה עכשיו ועוד הרבה פשוט נשמע יותר טוב ומהיר אולי בגלל האנדרנלין שהלהקה קיבלה... ומכל ההתרגשות

טוב... טעיתי בענק...

אני עדיין הכי אוהב את מפלצות התהילה, זכור לי שהוא שלט בענק בפעם האחרונה שהשאלה נשאלה. למרות שאין לי כח לפרט... מפלצות התהילה סימן את העצמאות של משינה שהשתחררו מהחוזה עם CBS/NMC והשקיעו ממיטב כספם האישי באחד מהפרוייקטים המוזיקליים האיכותיים ביותר שראתה ותראה מדינתנו הקטנטונת מוכת תרבות הנחמה-קליסקי. כתבתי את זה בעבר - אני אוהב את מפלצות התהילה ואת משינה 3, ומה שהכריע את הכף בעשירית האחוז לטובת המפלצות זה סיבוב ההופעות המדהים שליווה את הפרוייקט - הקפדה על פרטים קטנים. התחרעות בדיסטורשן וגרסאות מורעשות כמעט לכל השירים במופע, עד כדי קשיים חמורים בזיהוי (ובחקלאות. טעות?) "כתם הפרי" - שלומי ברכה מסביר לעם היושב בציון שאת מה שזאב נחמה לעולם לא ילמד משינה כבר הספיקו לשכוח. הגעגועים...תנו לי את הדלוריאן של דוק בראון ואני מקיש 1992 (ועוד כמה שנים טובות והגרלות טוטו/לוטו אבל זה לא קשור...)

שלמונזה

New member
אל תדאג אף אני איתך

מפלצות התהילה זה הדיסק הכי טוב של משינה!!! ואני יודעת שיש לנו עוד חבר שחושב ככה...

../images/Emo15.gif?!?!? WTF ../images/Emo98.gif

מי זאת יפית ?!?!?!? התכוונת אליי ? הסברים: W - What T - The האות האחרונה אתם כבר יודעים... : ) ביי...

בחיאת קארין

תנסי בלי להסביר... מקסימום מישהו ישאל. ויפית... את יפית עוד תזכי להכיר (עכשיו אני סתם מסתלבט עלייך...)

חחחחה...

דבר ראשון : השם שלי בלי א´ ... דבר שני : ההסברים הם סתם בשביל הקטע... : ) דבר שלישי : בא לך להגיד מי זו יפית ? אין תגובות קצת יותר מרגשות על השיר ?!?!? הלו הייתה פה השקעה !!! ביי...

שלמונזה

New member
מסתלבטים עלי פה או מה?

נעים מאוד אני יפית מוותיקי הפורום פה אז אני מבקשת בלי ירידות...

ממש לא סתלבט...

משחקים עם האייקון החדש ... תודי שזה מקורי... : ) ואני יודעת שאת מוותיקי הפורום... אמרתי שבעבר נכנסתי לפה די הרבה... ביי...

יפית...

הסתלבט היה על קרין (סליחה קרין...). היא שאלה אותי מי זו יפית, ופשוט רציתי להשאיר לך לענות לה, אז קצת משכתי אותה. No harm done אני מקווה.
אסף.

למעלה