אני מנותקת...

gifff1

New member
אני מנותקת...

סוף סוף אזרתי אומץ ודיברתי עם הבוסית שלי להבין מה מפריע לה בי ולמה היא מנפנפת\מושכת אותי כבר כמה חודשים מקבלת קביעות בעבודה. ונודע לי היום שהסיבה היא לגמריי לא מקצועית. אין לה טענות מקצועיות לגביי ששאלתי מה מפריע לה בי, היא ענתה: שחסר לי ההתלהבות בעבודה שאני רצינית מידי שניראה שלא טוב לי... נותרתי המומה מה יכולתי להגיד להגנתי? מלבד העובדה שאני טיפוס כזה . שכן טוב לי בעבודה ושאני לא כמוה ולא אוכל להיות כמוה אני לא חיה את העבודה זה לא בנשמה שלי מה לעשות? אני עושה מה שצריך ומעבר, אבל אין לי התלהבות יתרה , טוב לי לקום בבוקר וללכת לעבודה אבל לא אשקר ואגיד שהייתי מעדיפה לא לעבוד ולעסוק בתחביבים כל החיים אבל זו המציאות ויש לי משכנתא ותינוקת ואין לי מה לעשות בנידון. היא הכניסה אותי למבוא סתום...לא יודעת איך לצאת מזה. עוד משהו היא לא מביאה לי פרויקטים חשובים מהטענה הזאת שהיא מפחדת שאשדר ללקוחות חוסר התלהבות והפרוייקט יפול. שאגב לא נכון והוכחתי זאת בפרוייקט האחרון שכמה שהיא היתה שלילית לגביו הצלחתי להרים אותו (יש לי דינמיקה טובה עם אנשים) אני אפילו לא יודעת מה לישאול אותכם אני מרגישה רע בלי מצב רוח וכמובן שהמוטיבציה ירדה. לי כל העיניין נישמע מוזר. מה דעתכם?

תשובה ?

יכולהיות שאת פשוט לא מתאימה לעבודה הנ"ל ושאולי תתאים לך עבודה אחרת כי אני חושב שאפשהו הבוסית שלך אולי צודקת, יש עבודות שבאמת דרוש הרבה התלהבות ובמיוחד, התלהבות מול לקוחות. זה כמו המשפט שאומר שאם לא תאהבי את עצמך, אחרים לא יידעו לאהוב אותך. זה משהו דומה.. אם לא תראי ללקוחות התלהבות מאותה הצעה (לדוגמא) אז איך את רוצה שהם יתלהבו ממנה ויקבלו אותה
מבינה
אם את לא "חיה" את העבודה שלך אז אולי את לא באמת אוהבת את מה שאת עושה ולא באמת מתעניינת בתחום כי אם היית מתעניינת ואוהבת את התחום שאת עוסקת בו, היית יכולה בקלות לחיות אותו - להתחבר אליו. בגלל המצב הנוכחי בארץ שלנו אני הייתי מציע לך לנסות אכשהו להתחבר יותר לעבודה שלך ולענות לדרישות של הבוסית.. אין מה לעשות
בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה

gifff1

New member
לא הבנת

אין לה בעיה מקצועית איתי. היא עשתה לי "ניתוח אישיות" מה שלי נישמע לא מקצועי.

היא צודקת . . . . . . ולא

דבר שנהנים עושים הרבה יותר טוב ללא ספק . אבל זה לרוב לא בא מבפנים אתה לא יכול להחליט שאתה נהנה בלי לשנות מעצמך יותר מידאי - היא לא באמת יכולה לידרוש את זה מימך ( אבל אם תהיה לך היזדמנות לעבוד במשהו שבאמת תואהבי זה מאוד כידאי ! )

gifff1

New member
ברור שזה הכי אידאלי

אבל מה לעשות שהחיים מכתיבים לנו דברים אחרים?

למעלה