אני ממש שמח שהם בסין...

פרינז

New member
אני משער שהם היו בוחרים לא לעשות

ואז היו מתעקבים שעה... מה שיתכן שהבנות יעשו אלא אם היא תנסה לאכול את זה. אהה וממש נמאס לי מהמשימות של הדו קרב...אני די בטוח שזה עיקב את עקיבא ואנהאל הפעם עד שמוטי ופונדק הגיעו...היה נראה שהם התעקבו הרבה מאוד במשימה באולם האולימפי....

shoham95

New member
צמחונות זה ממש לא כמו דת

יש הבדל עצום בין זה לזה, ובכל מקרה- תמיד יש את האופציה לוותר על המשימה ולחכות זמן מה. אם עקיבא וענהאל היו מקבלים פרסה- אני מניחה שזה מה שהם היו עושים.

גיל110

New member
ממש לא כמו דת? צודק - זה הרבה הרבה יותר

צמחונים פעילים ועובדים למען ובשביל רווחת בעלי החיים. הדתיים רק יודעים איך לפגוע בהם ובאנשים מסביבם.

חשבת על זה

שאם יכריחו את הדתיים לאכול חזיר, זו תהיה כפייה *חילונית*? ושלא תבין אותי לא נכון, אני חילוני (למרות שחלק מהמצוות אני מקיים). פשוט אתה עושה הכללות מסוכנות, שכבר שמעתי אין סוף פעם מהצד הימני של הסקאלה לגבי ערבים, שלא לדבר על עדות כאלה ואחרות.

גיל110

New member
ממש לא. זה משחק, אני לא מחזיק את המפרקת שלהם

ואומר "תאכלו או תמותו". הם יכולים לבחור לפרוש מהמירוץ. בניגוד לאי תחבורה ציבורית בשבת וחתונה דתית בלבד בישראל שהדוסים כופים על שאר אזרחי המדינה, אף אחד לא כופה עליהם להשתתף במשחק או להישאר בכוח.

mmeny

New member
אם הכניסו אותם למירוץ,צריך להתחשב בהם

אני גם אתנגד אם ייתנו לפיראס משימה לאכול חזיר. יש דברים שאתה לא עושה ויש לא מעט דתיים שהקריבו את החיים שלהם בשביל זה

הם בחרו להשתתף

אם הם בחרו להשתתף – הם היו צריכים לקחת בחשבון שיהיו כאלו משימות. למה דת צריכה להיות יותר נחשבת מאמונות אחרות?

mmeny

New member
זה המשחק,והיה ברור מראש שיתחשבו בהם

ככה זה,הפקת המירוץ למיליון לא מעוניינת שרק גיל ומני החילוניים ייראו אותה,היא מעוניינת שגם דתיים ייראו אותה וגם ערבים ייראו אותה. לכן היה ברור מראש שיתחשבו בדתיים,ובערבים,בדברים שקשורים לדת שלהם. אפשרות אחרת,לא היו מתחשבים,היו שמים במרק של הדתיים גם קצת חזיר,הדתיים לא היו אוכלים את המרק,הדתיים היו מודחים,גיל היה שמח שכולם מקבלים אותו יחס,הרבה פחות דתיים היו צופים המירוץ,המירוץ היה מלא זוגות חילוניים והרבה פחות מעניין. יש ביטוי "הפרה רוצה להניק לא פחות משהעגל רוצה לינוק",אז ההפקה והצופים רוצים את הדתיים במירוץ לא פחות משהדתיים רוצים להיות במירוץ

ואפשרות נוספת -

משנים את השם ל'המרוץ להלכה' ולא עושים מלכתחילה משימות שמתנגשות עם ערכים של משתתפים שרוצים להיות בתכנית – וככה לא יוצרים מצב של איפה ואיפה. אבל מצד שני – את מי זה יעניין אז? אני מסכימה שמדובר בשיקולי רייטינג אבל אני לא חושבת שהעניין הוא למשוך את הקהל הדתי – העניין הוא ליצור את הדילמות האלו בין הרצון לזכות לערכים המוסריים – זה מה שיוצר דרמה ועניין. – אז לוקחים אנשים שונים, עם עולם ערכים שונה ומעמידים אותם במצבי קיצון – זה כל הרעיון. במקרה הזה – יש זוג אחד שלא נדרש למצבי הקיצון הללו. זה מעצבן כי התוכניות הללו הן סוג של מעצב נורמות חברתיות. והנורמה הזו לא מקובלת עלי.

פרצלה

New member
עם כל אהבתי לזוג,במשימת השלג

זו שנכשלה(חברתו ש הערבי אינני זוכרת את שמה) שכבר כמעט קפאה למוות לו היתה לבושה עמו אנאל יכול להיות שכן היתה מצליחה כי הגוף שלה לא היה קפוא וגמור אז איפה הפריות? למה האדון לא התכבד לעשות את המשימה ולמה הם מקבלים הקלות? משימת הנשיקות.......כשולם היו צריכים לקבל נשיקה על הלחי ותעכבים זמן רב,אנאל מקבלת באויר מה שהרבה יותר קל לדרוש מזרים............. אז בבקשה...יש להם הרבה קרדיט על האחרים

mmeny

New member
את מדברת על משימות מחסום

משימות שרק 1 עושה,ובמקרים הספציפים האלו,ענהאל הייתה צריכה לעבור את המשימה. אל תשכחי שאינה אדל והתימניות עברו את משימת הגלישה ממש מהר ובקלות,ובחורה דתיה פשוט לא תרשה לעצמה לגלוש בביקיני או בגד ים. כן,יש קצת אי צדק,אבל היה ידוע מראש,ככה זה שרוצים משחק קונצנזוס,גם עם דתיים,וגם עם רייטינג גבוהה. אגב לדעתי זה הרבה יותר מוזר ומביך לבקש מאנשים לנשק אותי ליד הלחי באוויר,מאשר לבקש מהם לנש אותי בלחי

פרצלה

New member
זה לא קצת אי צדק זה אי צדק גדול

אם יש בעיה במחסום לאנאל לעשות את המשימה בצורה מושלמת ההפקה צריכה להחליט שבן הזוג שכן יכול להיות עם בגד ים יעשה. במקרה הזה זה לא ויתור קטן זה ויתור ענק כי הגוף החשוף פה הוא המכשול העקרי,זו שהודחה,יכול להיות שלו היתה לבושה וגופה היה חם אולי כן היתה מצליחה לעשות את מה שהיא לא טובה בו כלל פלוס גוף קפוא -חסר סיכוי.

mmeny

New member
ואז היית מתלוננת שעקיבא עושה את כל המשימות

יש דתיים,זו בעיה מראש,לדעתי הצנועה,מתחשבים בהם כמו שצריך ולא מעבר. יש כאלו שחושבים שנותנים להם ויתורים מאוד גדולים,יותר ממה שצריך,אני לא חושב שזה נכון

פרצלה

New member
ממש לא,במקרה שלהם המשימות לא צריכות להיות

מחולקות עלידם אלא ההפקה צריכה להחליט עבורם. להתחשב זה בקטנה......במקרה השלג זה לא התחשבות זה כמעט ביטול המשימה אם מוצאים ממנה את העוקץ......

גיל110

New member
למה להחליט עבורם?!

לא יכולה לעשות? אל תעשי - קבלי עונש של X שעות.

פרצלה

New member
גם עניין העונש הוא לא פייר

מתי מותר לזוג להחליט שהוא לא עושה משימה? ונגיד וזוג החליט שהוא לא עושה ומתעכב שעה אבל לזוג אחר שכן עושה כמו שצריך לוקח שעתיים? אז? הזוג שלא עמד במשימה ינצח את זה שכן?

למעלה