אני ממש רוצה

מיצו

New member
אני ממש רוצה

אבל חם לי.

ורק תחילת יוני.

איך אני אסע מחר ל״בינוני פלוס״ שלי? איך?

bulb

New member
ואני חשבתי שהצעירים בימינו מפונקים (;

הדילמה ידועה: מצד אחד אפשר לצאת מוקדם כדי להנות ממזג אוויר נעים יחסית, אבל להסתכן במריחת טייץ ופדלים על המשקף.
מצד שני, אחרי 10 בבוקר לערך, הדוושנים חוזרים למזגן וחטיפי הג'ל, אבל החרקים הבולבוסים המעופפים עולים למשמרת (מה זה שחור-צהוב, מלא נוזל ובכינון ישר אליך?).

במקום להתלונן כמה חם, צריך לשמוח שיש לנו כל כך הרבה ימי שמש בשנה, האספלט חם ודביק, הכחולים לא מפריעים יותר מדי בכביש ויש כבישים וןבים במרחק פחות שעה נסיעה לכל כיוון.

מיצו

New member
הדילמה מוכרת.

היום בצהרים יצאתי לבקר באירוע של KTM וטורו. היה נחמד, לא חם יותר מדי, ויחד עם זאת כשחזרתי הביתה הרגשתי כמו סמרטוט ספונג'ה שלא סחטו אותו.

avi elbaz

New member
לא שאני מחשיב עצמי רוכב גדול אבל בדרך חזרה

עד ראשון (שאז נדלקה לי נורית אזהרה על מפלס דלק נמוך ואני בהיסטריה של מתחיל חתכתי לראשון לתדלק) רכבנו ביחד ואני יכול להבטיח לך שלא סמרטוט ולא ספונג'ה.

גיקסר

New member
יש לך עיוות במשקף

הוא היה רכון על המיכל ומזווית הפה טיפטף לו טללה של השינה

R-o-i

New member
כן מכיר את זה...

לא יודע אם לקניונים, או למסלול,
הכחולים לא מפריעים, המדוושים לא באזור
קשה קשה....

מסכים עם כל מילה

רכיבות מאוחרות אולי חמות יותר, אבל חליפה מאווררת הופכת את העניין לנסבל לחלוטין (אני גם אישית מעדיף מזג אויר חם), ושעות השינה הנוספות עם יקיצה טבעית בשעות הבוקר המאוחרות, מאפשרות לצאת לרכיבה מפוקס ועירני יותר.

אני מבין שהאפודית ג'ל שווה לתחת.

חשבתי שרק שלי נדפקה בגלל שנזל ממנה כל הג'ל כבר בטבילת המים הראשונה.

iec

New member
יא מחוק..את האפודית ג'ל לא שמים על התחת

איך...איך מכרתי לך ת'אופנוע?!... אני מקווה שאתה לא מתדלק את ה-95 אוקטן בקסדה....

למעלה