אני ממש מקווה שלא פיספסתי

maayan15

New member
אני ממש מקווה שלא פיספסתי

ושאף אחד לא פתח כאן כבר שרשור כזה..אם כן אני מתנצלת מראש... אבל היום יום השנה למותו של רבין אז..אני חושבת ששרשור נרות הוא דיי מתבקש ורצוי..

Shani5

New member
../images/Emo16.gif

זה הקיץ האחרון שלי איתכם עם הגשם הראשון אני אעלם דמעותיי יזרמו במורד הרחובות כמו עלה נושר ותקוות רחוקות אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים אך בחורף הזה כבר לא אהייה קיים לאט לאט השכבות נמסות בין רוצים לא רוצים ותפילות אחרונות אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו עליי... אני רוצה לטפס על ההרים כי הם שם לבקר במדינות מעבר לים לדעת אם יש צורות חיים אחרות ואם המתים ממשיכים לחיות כי זה הקיץ האחרון שלי איתכם עם הגשם הראשון אני אעלם לאט לאט השכבות נמסות בין רוצים לא רוצים ותפילות אחרונות אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו עליי... אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו עליי.... תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו... (שפיות זמנית - הקיץ האחרון)

למעלה