אני ממש מצטערת

yaelutra

New member
אני ממש מצטערת

אני לא רואה השמינייה והתוכנית הזאת ממש לא לטעמי אבל באחד מהפרקים האחרונים הם פשוט חצו את הגבול מבחינתי בפרק הם למדו תנ"ך ואיזה אחד בא ללמוד אז הוא שאל באיזה פרק והשני אמר לו מלכים פרק ככה פסוקים ככה וככה וההוא שבא ללמוד אומר "אהה..משפט שלמה" ואיך הוא ידע את זה השני שואל אז הוא אומר "זאת הייתה ההפטרה שלי בבר מצווה" אני לא יודעת אם החמיצר הזה או מי שלא אחראי לסדרה הזאת אמור לדעת אבל בבית כנסת קורים רק תורה!!

נעמקה19

New member
../images/Emo45.gif

את יודעת בכמה תוכניות יש טעויות?!

NATALIE 20

New member
קודם כל

זה היה בקטע של צחוק. ולא נראה לי שדתיים רואים את זה. זה חלק מהמשחק

O r c h i d

New member
לא נראה לי שדתיים רואים את זה?

מה הקשר בין האמונה של אותו איש לבין תוכנית הטלויזיה שבה הוא צופה? אמנם אם יש שם תכנים שפוגעים בו ובאמונתו הוא לא יראה, אבל אני לא חושב שזה מה שקורה בשמינייה... אני אישית מכיר כמה וכמה מסורתיים/ות ודתיים/ות שצופים בתוכנית ואף נהנים

SHIRANF

New member
יאלללההה..

לא אוהבת את הסידרה אז אל תראיי.. אפחד לא מכריח אותך..!!! ובבית כנסת לא קורים רק תורה אלא קוראים רק תורה!!! אז הנה גם לך היתה טעות... אז את ממש לא לטעמי..!!!! ביי.

yaelutra

New member
לא אמרתי שום דבר כזה

אני לא רואה את הסדרה ולא אכפת לי מי רואה ומי לא אתם לא צריכים לתקוף ולהתנהג ככה ולהעלב כאילו זאת התוכנית של אמא שלכם פשוט אמרתי שזאת טעות שלא צריכה לקרות בכלל וזאת טעות טיפשית מאוד וזאת סדרה בערוץ הילדים אמורים לתקן אותם על טעות כזאת בכל מקרה הטעות שלי הייתה טעות בהקלדה והטעות שלהם הייתה טעות של טיפשות גמורה שהם מתיימרים להיות חבורה של גאונים

Rioter

New member
חחח כן סוויטהארט?

אם את לא רואה את הסדרה, אז איך זה שאת יודעת על הסצנה הזו? :)

yaelutra

New member
תגובה לכולכם

אני לא רואה השמינייה לא בגלל הדברים האלה קודם כל לא משנה דתיים או לא, יהודי ממוצע..לא דתי לא דוס ולא מתנחל..אמורים לדעת כזה דבר וזה שזה לא משמעותי זה לא משנה זאת טעות יותר מידי גסה נכון שכל הסדרה הזאת מלאה בטעויות אבל זאת פשוט מגעילה כבר

dollzy

New member
כמו שאמרו לא נאה לך אל תראי..

יש טעויות?! אף אחד לא מכריח אותך לראות..

chen010189

New member
יש טעות יותר גדולה.

ואת זה אני אצנזר ואשאיר לידיעותיה של ביקי וכל מי שמגיע למסקנה בעצמו, שיהיה לו בפנאן.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif אבל אמרתי לך כבר שזאת לא

טעות
מה קשה להבין פה
עוד פעם אני אומר לך בשביל שתביני [[כמו ילדה קטנה]] באמת קוראים רק מהתורה את הפרשה של הבר מצווה אבל הוא אמר את ההפטרה ואת ההפטרה קוראים מנביאים ולאמהתורה
מה שאומר שזה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא טעות
ותשאלי את ההורים שלך קודם אם זה נכון או משהו כזה

למעלה