אני ממש מצטערת!!!!-חשוב!!

אני ממש מצטערת!!!!-חשוב!!

אני כנראה לא אחזור לפה וגם עכשיו לא קראתי שום הודעה, אני רק אחזור לקרוא תגובות,להודעה הזאת. אני ממש מצטערת וזאת לא אשמתכן אבל אני לא יכולה ``להרשות לעצמי`` לבוא לפה, מאז שאני פה אני כל היום חושבת על להקיא או לא לאכול. אני לא יודעת למה! אולי בגלל שאני רואה איזה בנות חמודות ונהדרות יש פה-והן מקיאות. אז אני יודעת שזה לא הורס את האישיות! בקיצור לפני שאני עושה דברים כאלה אני נזכרת שמאז שאני בת 10 אני מבטיחה לעצמי שאני בחיים לא אעשה את זה, וגם יום לפני שראיתי את הפורום הזה הבטחתי לעצמי ולאמא שלי! ואני מסוג האנשים שמקיימים הבטחות!!! אז זה לא אישי אלא להפך... בגלל שאתן כאלה טובות אני חייבת לעזוב.. :-( בקיצור, תשמרו על עצמכן ואנחנו עוד נתראה... באהבה גדולה עד בלי די!!! יעל!!

יעלי היקרה

תעשי מה שאת חושבת שטוב לך. אנחנו פה רק כדי לעזור לאנשים - לא כדי להזיק. ואם את חושבת שהביקור בפורום מזיק לך זוהי זכותך המלאה לעזוב. תשמרי על עצמך את יקרה לנו כל כך ואם תרצי - ורק אם אנחנו כאן בשבילך. ורק בקשה אחת קטנה שלי.... כתבת שלא קראת שום הודעה. אני מבקשת ממך לדפדף עמוד אחד אחורה - יש שם הודעה מיוחדת שיועדה לך במיוחד. אוהבת אותך תמיד שלך מאיה

תרנגולת

New member
יפה החלטת..

הדברים האלה באמת באמת יכולים להשפיע , ויפה שאת עוצרת את עצמך מלהכנס לזה.. ולרצות את זה.. אני מאוד מעריכה אותך. גם עלי הפורומים השפיעו מאוד (אם כי לא היו הסיבה.. אני מעריכה שהייתי מגיעה לזה בלי הפורומים. בטוחה במאה אחוז, אבל הם בהחלט תרמו באיזשהו מקום). תודה לך על כל התמיכה והעזרה.. כל כך הרבה תודה.. תראי- איחלו לך למטה מזל טוב. בכל מקרה.. אני שמחה על ההחלטה שלך. זאת החלטה נכונה, ואני מעריכה אותך עליה, ועל כך שהיית איתנו. תודה לך יעלי. לא שוכחים אותך. --<-{@ הרבה נשיקות וחיבוקים מכאן. שלך, תרנגולת.

t@gel

New member
היי חמודה

אני מבינה ללבך. לא קל להכנס לכאן כשאת מרגישה צורך בללכת ולהקיא. הבנות הנמצאות כאן הן בנות חולות. הן לא עושות דבר מרצונן החופשי. החולי הזה הוא הרסני. הוא גורם לאיבוד שיקול הדעת. כתבתי פעם כי הפרעת אכילה הינה התמכרות. נרקומן יכול להרגיש צורך חזק, ברגע של שפיות, כי הוא חוזר למוטב...אך מה לעשות כאשר הסם כבר נתן בו חותמו? הוא לא זוכר את הצהרותיו ברגע שהוא מרגיש צורך להזריק. ככה גם הבנות הבולמיות. אבל אני יכולה להבטיח לך...הן עושות הכל על מנת להחלים. עצם נוכחותן כאן מראה על הרצון להאבק. הכתיבה בפורום היא מעין הודאה והכרה בחולי. הפורום הינו קבוצת תמיכה להפרעות אכילה. אין כאן גן של שושנים. אם מעדתי והקאתי...אני ארצה לבוא לכתוב זאת כאן...כי אני ארצה לקבל חיזוקים לפעם הבאה שארגיש שאני מועדת... בעצם...מה הביאך אלינו? מאותה סיבה שהגעת...גם כדאי שתשארי... אני כמובן אכבד כל החלטה שלך...אני אשגר את תגובתי זו ועוד תגובות שתקבלי לפורום שבו את כותבת...על מנת שלא תפספסי...(אני יודעת היכן את כותבת... ;-) ). אסיים בציטוט חלק מהראיון של מאיה הדבורה אצל רפי רשף... רפי: כן, ולכן גם המסקנה שלך הייתה, מה שפתר האינטרנט, שדווקא שיצא לך להיות באשפוז או במקומות אחרים עם כמה אנורקטיות, התחרות הזו עשתה רק רע, כלומר הפכה לתחרות שלישית...מי מוריד יותר... מאיה: בכמה מקומות כן... רפי: באינטרנט...? מאיה: מה שטוב באינטרנט שזה באמת...אנחנו לא רואות אחת את השניה וזה אנונימי...ובאמת הרבה בנות רואות אותי פעם ראשונה, ואני מניחה שזה קצת ילחיץ אותי. אבל אנחנו מדברות יותר על איך אנחנו מרגישות ומעבירות כל יום ביומו, אם היה יום טוב או יום רע, ולא מדברות על משקלים ולא מדברות על עליות, ירידות...פשוט זה גורם לתחרות שאני לא חושבת שהיא חיובית. -------------------------------------------------------------------- מקווה שתביני את כוונתי.. שולחת לך חיבוק ענק של אהבה... תגל-מנהלת הפורום.

תגלי...

את כנראה לא תוכלי למצוא אותי בשום מקום בתפוז, כי אני פורשת גם מהפורום שם, מפה פרשתי כי זה עשה לי רע, ומשם אני פורשת כי כזאת אני, מהמוותרים בקלות, אני פורשת כי אני כבר מכורה וכמעט שאין לי חיים חוץ מהאינטרנט, ברור שיש אבל האינרנט הוא חלק גדול מהחיים שלי, ואני יודעת שגם אצלכן זה ככה, אז אני, מה לעשות, החלטתי ללכת.. ביי... ותודה על הכל.. יעל-שבטוח לא תרקוד הרבה מאוד זמן!! נ.ב- [email protected] אוהבת...

feelin^lost

New member
יעלוש...

מקסימה...תשמרי על עצמך ואם השהיה שלך כאן פוגעת בך אז אולי באמת כדאי שתקחי לך פסק זמן מהמקום... =-( אוהבת מאוד מאוד גיתית

felomena

New member
גם אני....

הולכת לי מכאן מאותה סיבה....זה משום מה פורום תמיכה ואני ממש ממש ממש מעריכה את כולכן שעזרתן לי ויהיה לי מאוד קשה לא לחזור...אבל, מאז שאני כאן...אני רק מקיאה ...כי כאילו גם אני חולה עכשיו..זאת הרגשה פנימית שאני לא ממש יודעת להסביר...סלחו לי .. אני מקווה שהנעמתי את זמנכן פה איתי ונהנהתם ונתתי לכן כתף תומכת אתן מקסימות...באמת כל אחת מכן...תודה ניב,מאיה,עינתי,יעלי,גיתית ,חזירע מייק כולם כולם ותגלי המקסימה -תודה לך...אני מקווה שכולכן תצאו מזה..אולי אני אחזור..תודדה לכן על הכל.... היי שלום:(

האימייל שלי ועוד דברים....

האי מייל [email protected] ועכשיו לעוד כמה דברים!! כואב לי הלב שאני הולכת אבל ככה זה. אני אחזור מחר כדי לקרוא תגובות ואני רוצה להגיד לכן שעד לפני יומיים הייתן פורום מצויין. רק חבל שככה הוא נהרס: כמו שכתבתי: לא הייתי פה כמה ימים אבל מאיה ביקשה שאני אלך כמה הודעות אחורה כדי לראות שהיא איחלה לי מזל-טוב... אז תודה.. באותה הזדמנות ראיתי את הריב שלא כל-כך כבנתי אותו. אני רוצה לעזוב בנימה שמחה ושתזכרו אותי טוב אבל.. אתן רבות כמו ילדות קטנות, אתן לא אמורות לריב פה? אם אתן רבות תריבו באי סי או במייל או בטלפון, פה אמורים לתמוך לא להרוס!! זה כל מה שהיה לי להגיד. אני אתגעגע... לאב יו יעל

למעלה