אני ממש מצוברחת

מרץ

New member
אני ממש מצוברחת

אני חייבת לשפוך את הלב והמועקה אני ובעלי החלטנו רק לפני חודשיים שאני מתחילים לנסות. אבל מה לעשות,שנינו עובדים עד מאוחר ומגיעים הביתה עייפים ומה לעשות ,בימים שאני חושבת שאני מבייצת לפי חישובי ימים,לא יוצא כמעט שאנחנו שוכבים. אבל אני כל כך רוצה ילד!!!!!!!!!!!!!! אני מרגישה תחושה פנימית כזו שילך לנו מהר בעלי אומר לי להירגע ושיהיה בסדר חוץ מזה גם הבטן שלי נורא נפוחה,אני חושבת לעצמי זה לא הגיוני אומנם אני לא דוגמנית,אבל אף פעם לא הייתה לי בטן כזו בא לי לעשות בדיקת הריון אבל אני יודעת שבטח אין סיכוי,וזה מגוחך אני נשמעת מטומטמת? מה לעשות? אתן באמת דואגות לשכב יום כן יום לא? איך יש לכן כוח??? הצילו

m i c h a l y

New member
מתוקה בוקר טוב. ../images/Emo140.gif

תראי, בנוגע ל"אולי זה החודש" תצטרכי פשוט להמתין עד לאיחור ואז לבדוק. הנפיחות בבטן בהחלט יכולה להעיד על הריון
אבל לא בהכרח
לגבי קיום יחסי מין - קודם כל חשוב להרגיש אנושיים. אי אפשר להפוך את כל העניין לסיוט. אפשר אולי לקחת החלטה מראש שיש כמה ימים בחודש בהם משתדלים יותר, ומשקיעים פחות בעבודה (למשל) אבל שוב - אם ביום מסוים המצברוח לא מתאים אז הוא לא מתאים. אי אפשר לעוות את הכל רק למען המטרה, ואמנם זו רק דעתי, (ואני כזכור לא ממש בהריון וכן ממש רוצה להיות...) אז הכי בריא שתדברו על כל התחושות האלה, ותראו מה הכי מתאים לכם. בהצלחה, מיכל.

sipor

New member
מרץ... אולי את צריכה קצת מרץ ../images/Emo9.gif

בכל מקרה... כמה המלצות לכוח.. בימי הביוץ לעבוד פחות וללכת לישון מוקדם אז יש יותר כח, אני מתארת לעצמי שאתם מגיעים למיטה אתם כבר כל כך תשושים שאין כח.. אז פשוט להגיע מוקדם יותר למיטה.. והאמת.. אם זה רק החודש השני לנסיון...אז תני לדברים לזרום... אם אין לך בעיות מיוחדות אז בלי לחץ וכח מיותר זה יקרה.. אז יקח עוד חודש חודשיים לא יקרה כלום. ובקשר לבטן... אין לי מושג אם בתחילת ההריון כבר מקבלים בטן, אבל בוא חכי עד שיאחר לך ואז תקני ערכת בדיקה, במילא לא ניתן לבדוק לפני כן.. וחוץ מזה... אני אישית חושבת שצריך לתת לחלק המיני לזרום ובשלב כזה מוקדם של נסיון לא להילחץ ולהלחיץ... חבל ! וגם.. הרבה הצלחה !

28קטנה

New member
הי מרץ!

אני בהחלט מכירה את התחושה הזו של תשישות מוחלטת, אני ובעלולי שנינו על משרות מלאות,חוזרים הביתה עם אנרגיות של צב ופתאום כל ז... נהפך לעוד מטלה כמו שיעורי בית בביולוגיה. אם את יודעת את ימי הביוץ שלך אולי תנסי להגיע באותם ימים קצת יותר מוקדם לנוח קצת, להזמין אוכל טייק אוויי כדי לא לאבד אנרגיה על בישולים ולהפוך את הימים האלה ליותר מיוחדים. בינינו אף אחת כאן לא דוגמנית ובטח לא אני, ואולי בימים שהבטן נפוחה עדיף ללכת עם בגדים פחות מלחיצים בסגנון אוברלים קלילים וכאלה ובכלל לעשות לעצמך יותר נחמד על הנשמה. הבטן עוד תרד חזרה- הכל הורמונים גם העצבים (לפחות זה מה שאמרתי לאיש שלי...)וזהו זה מחזיקה לך אצבעות יקירתי - הכל יהיה בסדר!

למעלה