אני ממש מיואש

אני ממש מיואש

איך אני שונא את יום ראשון. תמיד מזכיר שאין בשביל מה באמת לקום בבוקר, אין עבודה, אין לאן ללכת וסתם מחפשים מה לעשות עם עצמנו הזמן רק הולך ועובר ומשבוע בלי עבודה אנחנו מוצאים את עצמנו חודשיים בלי וחצי שנה........ ועוד ראיון, ועוד פקידה שחושבת שהיא אלוהים ועוד עבודה בשכר שהוא בדיחה. גם בבית לא ממש אומרים אבל לא באמת מבינים איך אנחנו כ"כ הרבה זמן מובטלים...... הרגשה פנימית וערך עצמי שגם אם לא נודה בזה באמת, הולך ויורד (ויקום מי שמחשבות מהסוג הזה לא עולות לא בראש) ואז מחכים שהשבוע יקרו דברים טובים- אם לא בראשון אז בשני ואז מגיע שלישי (אמצע השבוע) וגם אז לא ממש קורה משהו. ברביעי מסתבר ששוק העבודה לא קורא לנו במערכת כריזה ואז מגיע יום חמישי והטלפון לא מפתיע עם איזה קול מעניין מהצד השני של הקו ושוב הסופש שמגיע כדי לנקות את הראש נשמע פסימי? יכול להיות. ככה אני מרגיש- יום ראשון של השבוע אבל הרבה זמן זה ככה....מה היהיה באמת?

אורום

New member
כל כך טבעי וקורה להרבה במצבך

אבל עכשיו רגע פרקטי אתה מתאר את עצמך מחכה שמשהו יקרה אבל מה עשית למציאת עבודה- אולי תעלה את קו"ח שלך לפורום על מנת שנוכל לתת טיפים. האם פנית לכל החברות הפועלות באיזור מגוריך ולא רק לחברות כ"א?

AKAKAK

New member
אז ככה:

את קורות החיים שלי בעברית עזרתם לי לבנות וגם פניתי לחברות כוח אדם וכרגע גם ללישכה של העבודה וממתין כרגע לוועדה רפואית,אני לא מחכה שמשהו יקרה אני מחפש. רעיינו אותי טלפונית כבר מאינטל חיפה,אך זה לא הלך טוב. בנוגע לחברות של כוח אדם,אמרו לי מחברות כוח האדם,שאם הייתי גר במרכז כבר היו מפנים אותי לרעיונות עבודה,אך בצפון אין כרגע דרישה להנדסאי תוכנה,אך אם יהיה יפנו אליי ואני מחפש הצעות עבודה באינרנט כל יום ושולח את קורות החיים,אך ללא משוב בינתיים. בנוסף לכך שלחתי מלא פקסים לחברות וחנויות בחיפה והקריות,עד היום אף אחד לא חזר.

AKAKAK

New member
טעיתי בהודעה סליחה

העתקתי אותה לאיפה שהיא היית אמורה להיות.

AKAKAK

New member
הנה הקובץ שוב

בנוגע לזה יש לי שאלה בשינוי שלו. כיום יש לי שני סלולארים,איפה אני מוסיף את השני?

אורום

New member
כמה הערות

תרשום את שני מספרי הסלולאר אחד ליד השני כמה תיקונים לקו"ח להוריד- שנת לידה, שירות צבאי, רשיון נהיגה השכלה- 2002- להשאיר פתוח את תאריך סיום הלימוד ולכתוב הנדסאי תוכנה נסיון תעסוקתי- לפרט בנקודות מה עשית בהתקנת לקוחות- שירות, חשבוניות ועוד שפות זרות- לכתוב אנגלית בעברית ולא את המילה english

למעלה