אני ממש מיואש

אני ממש מיואש

אחרי שהחלטתי סוף סוף לעשות מעשה,לעזוב את הכוילל... אשתי החליטה לעזוב אותי, התגרשנו מהר ( אני הייתי מוכן להשאר איתה אבל היא דבקה בדת), זה מילא... אבל מאז אני חי בחדר שכור, מנסה לגרד פרנסות, אבל האיומים עלי, וגם מכות פעם כשחזרתי באמצע הלילה הם נעמדו מולי ולא היה לאן לברוח, יצאתי יחסית בזול, כמה מכות שהשאירו סימנים כחטולים , אבל איך הוא אמר לי?.... זה רק מנה ראשונה, יאוש....הם יודעים עלי הכל, ועכשיו אין לי כסף כדי לגור במקום אחר, ואני חושש ומפחד ומיואש.

דגמ את עצמכ

אל תחייה בפחד תשא על עצמכ כלים להגנ על עצמכ שוקר חשמלי,גז מדמיע(הכי חזק שיש),מבוט שיהיה באוטו(אם יש אוטו-אם לא אז בבית) ת'רסק ת'נבלות.

ברוריה2

New member
אתה מוזמן לפנות להל"ל לייעוץ

בנושאי לימודים, השכלה ועבודה וגם בשביל חברה (בסגול). (טלפון 1700707073) בנוגע למכות-אתה חייב להגיש תלונה במשטרה ובהקדם האפשרי. זה שהם יודעים עליך "הכל" כלשונך זה לא משנה את העובדה שמדובר בבריונים משועממים שאתה לא חייב להם שום דבר. אסור לך לעבור על כך לסדר היום!

סיסטאר

New member
תגיד לי מה זה הקטע הזה מה הם

יודעים עליך הכל ומרביצים לך. למה?אני לא מאמין לך עזבת את הדת את האשה את העיר. אתהחיים הקודמים שלך.אז מה בדיוק הם רוצים ממך. זה לא נראה לי נורמלי בלשון המעטה.

n oy

New member
לי היתה הזכות לתת להם מכות רצח בגיל

15. גרתי בעיר הקודש בני ברק והבני זונות ( סליחה על המילים) לא ידעו עם מי הם מתעסקים עד שלימדתי אותם יותר הם לא ניסו אני מבטיחה לכם כל פעם שהיו רואים אותי ברחוב הם היו עוברים לצד השני כי כאב להם כל פעם רק מלראות אותי . ואני לא אומרת את זה לכם פה כדי לשבח אותו אלא כדי להראות לכם שהם רק חושבים את עצמם לחזקים אבל ברגע שאתה מחזיר להם בלי לפחד הם מתקפלים ובורחים מהר. אז תהיה חזק ותגן על עצמך כי מי שעובר על החוק זה הם ולא אתה ויש לך את כל הזכויות להגן על עצמך בכל צורה שהיא ואני מאחוריך. אומנם אני בניו יורק אבל שאני שומעת על כאלו חלאות אני מאוחרי כל הסובלים מהם. שבוע טוב וימח שם כלללללללללללללללללללללללללל הקנאים אמן!!!!!!

ראה מי פה ? נוי

הייייייייי איפה נעלמת ? מה שלומך ? התגעגעתי לך ומה שלומו של יוצא בשלילה ?

n oy

New member
hi you im ok thank you

i missed you too i hope i'll see you soon my hubby is doing good have a good day

למעלה