אני ממש מבולבלת!!!

תוליק

New member
אני ממש מבולבלת!!!

הרגע התקשרתי לקבוע תור אצל פרופסור מרגליות. אמרו לי שהוא נחמד וסימפטי וזה היה חלק מהשיקול לעזוב את הרופא הקודם שלי ששם עלי פס ארוך ארוך. ובעוד אני מחכה שהמזכירה תקבע לי תור אני שומעת קול גברי צורח עליה, אבל מה זה עצבני. היא חוזרת אלי ואני שואלת בהיסוס "זה היה פרופסור מרגליות?" והיא עונה לי "כן". אקיצר. בסוף (למזלי?) לא היה לה תור בשבילי. אבל רציתי לשמוע אם משהי מכירה אותו... ויכולה להמליץ עליו...

שמולה

New member
ניסית בלוח מודעות של נועם?

מעבר לזה אין לי מושג... אבל בהצלחה!

באאבו

New member
ההבדל הוא...

תוליק, ההבדל ביניך ובין המזכירה שלו שהוא משלם למזכירה שלו כסף.... ואת משלמת לו כסף... את יודעת, תוליקוש - שדוקא האנשים האלה יכולים להיות סופר נחמדים ללקוחות שלהם, ודי מגעילים לאנשים שהם עובדים איתם. נכון, הוא מגעיל שהוא צעק עליה, אבל אל תהיי הרחמנית של כל העולם. אם המליצו לך עליו, אז הוא בטח רופא טוב. ומה שאת צריכה ממנו זה תוצאות.. ולא יחס. ההבדל בינו לבין הקודם, שהרופא הקודם שלך, בנוסף לאנטיפטיות שלו, גם לא ממש טרח לטפל בך.. נכון?? אני בטוחה שהפעם זה יהיה אחרת. ואל תבואי עם "דעות קדומות" לגביו... בקיצור, למתי התור?? נשיקות, באאבו

פרופסור מרגליות

אני מטופלת אצל פרופסור מרגליות והוא בן אדם נחמד מאוד ומאוד מקצועי, אני נכנסתי אליו מלאת חששות ואחוזת אמוק, ויצאתי מחייכת ומתילה לתכנן את החדר של התינוק. חוץ מזה שהוא ראש המחלקה בשערי צדק (מחלקה מצוינת דרך אגב) כך שהוא מאוד עוזר בביוקרטיה (אני הייי בטוחה שאין לי אישור ממכבי להפריה וכבר ביכיתי את החודש, ואז התברר שהוא כבר דאג לזה והכל בסדר) בקיצור מאוד מומלץ.

kathi

New member
פרופ´ מרגליות

אני לא מטופלת אצלו אבל היתי אצלו בייעוץ כמה פעמים, הוא מאד נחמד סבלני ומקצועי, שלא יפיחדו אותך כמה צעקות ששמעת דרך הטלפון(למרות שזה לא נשמע מתאים לו). הוא איש מקסים, לכי על זה

למעלה