אני ממש חייב עזרה:(

N a d a v 1 6

New member
אני ממש חייב עזרה:(

אני כבר לא יודע מה לעשות!!! החמוסים שלי נושכים את כולם חוץ ממני וזה נשמע ממש מוזר,וזה ממש ככה.. הם נושכים את אמא אבא ואחותי בלי בעיה עם נושכים עד כדי דם! וזה כ"כ בעייתי כי אני לא תמיד בבית! בחיים שלהם הם לא נשכו אותי בצורה כזו...(חוץ מזואי פעם אחת אבל זה לא נחשב כי זה היה ביום הראשון). בכל אופן אותי הם לא נושכים ולהפך..אוהבים מלקקים ושמחים לראות..=( אני ניסיתי הכל אני לוקח כל פעם חמוס אחר ומחזיק לייד ההורים ואומר תנסו לגעת ומנסה להרגיל והם פשוט רוצים להוריד להם את האצבע כאילו זו נקנקיה..שעכשיו יצאה מהתנור!:) (איכס חח) בכל אופן.. אני לא מבין אותם..אני בסך הכל נותן להם אוכל ומים..ואחותי זאת שנמצאת איתם כ"כ הרבה.....אז למה אותה הם נושכים חזק חזק עד כדי דם ואותי לא?!.. ולא שאני רוצה שהם יינשכו אותי אבל..אתם יודעים זה לא אופר..מה שקורה שרק אני נכנס לחדר שלהם ורק אני מנקה ומסדר כי ברגע שאמא שלי אוו אבא אוו אחותי נכנסים..הם רצים להם לרגליים ומביאים ביסים רציינים אבל ממש רציינים לא סתם..כאילו שנכנס איזה טרף....את אמא שלי הם הכי שונאים..במיוחד סוניק..... לולה..רגועה..אבל סוניק וזואי..:O =( זה לא אופר נמאס לי..זאת אמורה להיות תורנות בין כולנו להאכיל ולנקות חח :) סתם מה שיותר מפריע לי במידה ואני טס נוסע..אוו סתם יוצא ולא בבית מי ייכנס לחדר שלהם אם הם לא אוהבים אף אחד.. עצות וכו' ייתקבלו בברכה..המצב רציני חח.. יש לי יחס מעודף!:p

N a d a v 1 6

New member
אויי מה שכן..שמתי לב שקראתי את..

ההודעה עם=הם!* בכל אופן אני רק יכול להגיד שמאז שהם "גורים" אוו בכל אופן נכנסו לביתי אני זה שלקח עלייהם אחריות אלוהים אני קיבלתי את סוניק שהוא היה בגודל כף יד! והיום הראש שלו הוא כף יד....אפילו יותר גדול מזיגי החתיך!:O

Sweet Fantasy

New member
תורנות?

חשבתי שהחמוסים שלך ורק שלך.. בכל אופן שיטת החינוך היא כמו אצל כל חמוס תוקפני, יש לך מאמר בפורום ובשלות הנפוצות, תקרא ושכל אחד מבני הבית יישם על עצמו.. זה נורמלי חמוס שתוקפני לאנשים אחרים (שלא קרובים אליו כמו המגדל שלו) ההורים שלך ואחותך לא תמיד היו בעסק ובהתחלה אתה היית יותר קשור לחמוסים ורק אתה בילית איתם ולכן נוצר הקשר הזה, בכל אופן כמו שאמרתי זה פשוט חינוך ההורים ואחותך צריכים לחנך כמו שמחנכים גור או חמוס תוקפני ובסוף הם יבינו. בהצלחה.

N a d a v 1 6

New member
תורנות?=תמיד הייתה..

הם רק שלי נכון ומסיבה אחת פשוטה כי החדר שלי מחובר לחדר שלי כרגע!.. מבינה?.... אבל..תורנות היא למשל רק להשים אוכל ומים מדיי פעם אוו לנקות צרכים..לנו אין את הבעיה של ה"אני ניקיתי אתמול אתה תנקה היום" אם רואים שמלוכלך..אז מנקים זה הכל..לרוב אני מנקה..אבל קורה מדיי פעם שצריך לנקות ואני לא בבית....!!:( אבל גם אם ההורים שלי רוצים להכנס הם לא נותנים ואחרי הכל החדר שלהם זה חלק מהבית.... שלא נדבר על המנקה שהביאה צרחה ויצאה משם:) למרות שזה היה קצת מצחיק!:).

למעלה