אני ממש בלחץ

dana205

New member
אני ממש בלחץ

אני עכשיו בשלב של הלחץ 8 ימים לאחר החזרת עוברים שלושה (IVF שלישי). עד היום בקושי חשבתי על זה וממש הייתי עסוקה. היום להפתעתי ראיתי כתם קטנטן ממש קטנטן אדום ואני ממש בלחץ מה זה אומר? כבר ממש התאכזבנו אני ובעלי. וכל הזמן כמו מטורפת אני רצה לשירותים. מה זה לא יכל לחכות אחרי בדיקת הדם ביום ראשון זה היה חייב להקדים??????? שאלה נוספת ממש כואב לי החזה האם זה ייתכן כתוצאה מהמונוגון שקיבלתי?

טאניוש

New member
זה לא אומר שום דבר../images/Emo13.gif

אי אפשר לדעת לפני בדיקת דם-נקודה! הסימנים של הריון זהים לחלוטין לסימנים של המחזור המתקרב. מחזיקה לך אצבעות עד יום ראשון

שירן55

New member
ב ה צ ל ח ה../images/Emo57.gif

אני מאוד מקווה שאלו סימני הריון
מתפללת בשבילך לתוצאה חיובית...

דנה

אני רק יכולה לומר לך שבדיוק לפני שבוע, ביום רביעי שעבר, שהיה היום ה-7 מההחזרה, היו לי דימומים שנמשכו 3 ימים. אתמול קיבלתי בטא חיובית! שבוע שעבר הייתי בטוחה לגמרי שזהו, המכשפה שולחת לי מסרים מקדימים. אבל זה היה כנראה משהו אחר
אני ממש מקווה שאצלך זה אותו הדבר!!!! מחזיקה לך אצבעות!

בולה101

New member
הלו אבוקדו../images/Emo24.gif

שמחתי לפגוש אותך . נטעת בי הרבה אופטימיות בתקווה שהכל אצלך מצויין. הריון עגול ומשעמם

s h i r a 3 0

New member
שמחה שיכולה לעודד. כתבתי הודעה

דומה לשלך כשחיכיתי לבטא. הייתי בטוחה שזהו. צריך להתארגן לקראת הטיפול הבא ואפילו ניחמתי את עצמי שעכשיו יש לי פרוטוקול קל וזה לא סיפור. אחרי יומיים נדמה לי, נעלמו הכתמים ואחרי עוד כמה ימים היה בטא 120. אז עדיין הכל יכול להיות ועוד 4 ימים תביאי לנו בשורות טובות.

פינקי33

New member
אני לא מבינהמשהו, אם יש דימומים

ומה לעשות, לא יוצא לעשות בדיקת דם, איך יודעים אם זה מחזור או דימומים של הריון? אני למשל מתחילה להזריק בעוד יומיים לראשונה בחיי, היום קיבלתי, ברור לי שזה מחזור ולא משהו אחר אבל סתם, מאיפה לי לדעת? אויל סתם אזריק לעצמי זריקות מחרתיים? שאלה היפוטתית אבל אשמח לתשובה...

s h i r a 3 0

New member
כשהיו לי חששות כאלה אז פרנסתי עוד

קצת את סופרפארם וקניתי בדיקה ביתית שהבטיחה לי, לצערי, שזה באמת אבל באמת היה מחזור.

dana205

New member
../images/Emo7.gifהמשך...

עד היום הדימום היה חלש מאוד והיום הוא פשוט התחזק, מה שאומר ששוב הטיפול לא הצליח. אני כל כך מאוכזבת כבר לא יודעת מה לעשות מה שבטוח כבר החלטנו לעשות הפסקה לזמן ארוך מאוד , אנחנו אחרי שלושה טיפולים, שכשלו. אני מרגישה שכל כך מיותר לעשות מחר את בדיקת הדם. די אני כבר לא רואה את האור בקצה המנהרה........

hyb

New member
אוי דנה ../images/Emo24.gif

אני ממש מקווה שאת טועה, אך גם אם לא, קחי לך את הזמן ותתחזקי כי הפעם הבאה באמת תהיה האחרונה שולחת לך המון
ים שיהיה לך שבוע טוב ומקסים (למרות הכל)

dana205

New member
תוצאות הבטא

הבוקר התחיל נורא ואיום וידעתי שייסתיים גם כך. באמת צדקתי הבטא פחות מ-5, אצלי אין הפתעות. טוב כנראה שאנחנו נפסיק לעת עתה את הטיפולים כבר אין כוחות לבכות אחרי כל שלילי,זה הורס לי ימים שלמים. כל פעם אני אומרת הפעם אני אקבל את זה כמו שצריך אבל שההודעה מגיעה הדמעות פשוט מתחילות לזרום וכך זה יום שלם. אז בינתיים בהצלחה לכל הממשיכות. ואני אלך לי לאסוף כוחות ולנסות ולהיות קצת יותר אופטימית........אם יש מושג כזה בכלל

hyb

New member
שולחת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצרפת המון
ים כדי שתאזרי כוחות רבים לקראת הפעם הבאה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif דנה ../images/Emo24.gif

מצטערת שלא הצליח לך הפעם ומתנצלת על העיכוב בתשובה (אגב, הודעה קופצת רק 72 שעות אחרי כתיבת ההודעה הראשית, לכן ההודעה שלך נשארה מאחור ולא זכתה לתגובה). כבר בכית, וכבר ניגבת דמעות. כבר היית אופטימית ופסימית לסירוגין וכבר אמרת שאין לך כוח לכלום יותר מידי. ואחרי 3 ימים החיים מתחילים לחזור למסלולם. קחי לך את הזמן לנוח, לתת לגוף ולנפש להתאושש. אם לא יקרה איזה נס בדרך, אנחנו שומרות לך כאן על המקום שלך בסירה.
נועם

למעלה