אני ממש בוכה!!

עילית

New member
אני ממש בוכה!!

תודה לכל האנשים הנפלאים שפה!! לא ציפיתי שיתייחסו אלי כל כך הרבה אנשים טובים!! תודה.. אולי לא תאמינו אבל קלו כוס מים וגם כיסא ו...אני רק בת 16 נכון,אני צעירה אבל אני מרגישה מיותרת פה,תראו אפילו את שמי עילית(זה שמי האמיתי) ואני אמורה להיות העלית שבעלית,זה המשמעות של השם שלי!!! אני כל צריכה שהסביבה תיתן לי ביטחון אני מרגישה את זה... אני צריכה אהבה אמיתית ודו כיוונית,אני אכתוב יותר מאוחר אני צריכה ללכת..ושוב,תודה רבה לכל האנשים אתה נשמות טובות!!

מיקי*

New member
עיליתוש

את רואה. כפי שכולנו אמרנו לך - יש פה הרבה מאד אנשים המוכנים רוצים לעזור לך. אכפת לאנשים ממך יותר ממה שאת חושבת (וכעת את גם יודעת את זה). אז אם באנשים שאינם מכירים אותך אפילו כך - אלו שמכירים מוקירים (גם אם לא רואים את זה תמיד) ואוהבים אותך באמת (לא שאנחנו לא) על אחת כמה וכמה. לעתים צריך פשוט את הניצוץ הראשון שיבעיר את הבערה הגדולה שתאיר את הדרך. מקווה שהצלחנו אך במעט להחיות את רוחך ולהפיח תקווה חדשה בקרבך.

רק אל תשכחי לחזור...

את יודעת עילית... כשהייתי בת 16, לפני ארבע וחצי שנים, ניסחתי לחברה שלי מכתב התאבדות. היא הייתה בצרות. ההורים שלה שנאו אותה, להגדרתה, בבית הספר רדפו אותה, היא לא יכלה ללמוד כי לא היה לה כח לזה, אבא שלה שנא את החבר שלה, אימא שלה ירדה עליה כל היום שאף אחד לא ירצה אותה, היה לה ממש רע. כתבתי לה את המכתב, כי היא ביקשה, אבל שכנעתי אותה שזה לא כדאי. זה סיפור ארוך, עילית, מה שהיה שם. היום היא מאורסת לאותו חבר, ומתחתנת עוד שבועיים. עילית, לכל הצרות יש סוף. לכל אורך הדרך מחכים דברים טובים. נסי להיזכר בכל מיני הפתעות קטנות שאלוקים שלח לך דרך החיים. לא חבל לוותר על זה? להתאבד אפשר תמיד... חכי קצת עם זה. ומה יהיה על החתן שלך, חשבת על זה? הרי יש לך את המיועד שלך משמים, והוא ישאר לבד אם תתאבדי... עיליתוש, כולנו אוהבים אותך, ואלוקים הכי. האמיני בו. האמיני שסוף הטוב לבוא. את נושמת? חיה? מרגישה? אוכלת? מה יכול להיות מופלא יותר? אני איתך... ירוק.

קוגעלה

New member
...

...

בס``ד חזקי ואמצי, הרבה תודה על זה שהזכרת לי (אולי לנו...) ששווה להיות כאן (בעולם בכלל). אל תשכחי שהעולם שלנו נוצר מתוהו... ואם זה מנחם אותך, תדעי שהצדיקים מזדככים ביסורים - והכל מיתברך באהבה לנו. יתברך לא נותן נסיון שאי אפשר לעמוד בו, ובסופו של דבר - כשעומדים בנסיון - יש אור גדול. אם תדעי לצאת מהחושך, ותסתכלי אחורה, תראי שזה הגדיל אותך. בכל מקרה, זכית בהמון חברים חדשים כאן בפורום אז אולי את כבר מרגישה קצת פחות לבד... אני אהיה בצ`אט בסביבות חצות, ואשמח מאד מאד לדבר איתך תודה על זה שאת קיימת, קוגע.

מיקי*

New member
בנוסף לכל מה שכבר כתבתי - אני מצטרף לכל מילה.

כולל הקטע של חצות.

למעלה