אני ממשיכה לטעות???

אני ממשיכה לטעות???

או שאולי אני בסדר? אני בספק, למרות שההרגשה דיי טובה כרגע.
הבחור שלח לי מסר וקישור "רק" כדי שאני אדע שהוא חושב עלי. והוא לא מאלה ששולחים ומתאמצים לחפש משהו נחמד לקשר... פשוט אין לו זמן ל"שטויות" האלה. אבל זה ששלח, מחמיא לי מאוד. אז כתבתי לו בחזרה - תודה ואיחלתי לו סוף שבוע נעים. מצד אחד אני מרגישה שאולי הייתי צריכה להתעלם אך מצד שני עושה לי טוב לדעת שהוא חושב עלי כי אני חושבת עליו - ה-מ-ו-ן! אולי זה הדדי? אני אוהבת הדדיות. אבל מפחדת להיפגע שוב. ומצד שלישי - אני אלך לישון עם חיוך היום, לשם שינוי

@@

New member
את לא טועה מתוקה

אל תרגישי שעשית טעות, גם אני נשברתי, ראית? לפחות הוא גרם לך לחייך ולישון בשקט, רק שלא תפרשי את זה כמו שהיית רוצה, לנתק כבר אמרנו? אמרנו ! הכל ביידים שלך מתוקה. יום נפלא אוהבת ריקע

ריקי, אני לא בטוחה...

באמת שהרגשתי טוב שכתב לי. אולי הוא מתגעגע אלי כפי שאני אליו. מזמן לא ישנתי כפי שישנתי הלילה, ואף חלמתי עליו
אבל את צודקת - אסור לי להגזים בפירושים. ואני אמשיך לא להתקשר - זה בטוח. יום נפלא גם לך וסוף שבוע נעים

@@

New member
יופי, אני שמחה ../images/Emo140.gif

לא רק שאת לא תתקשרי, את גם לא תעני לטלפון ולא תשלחי לו הודעות. אני מצפה ליום ראשון לדעת שעמדת במשימה. חסר לך שלא
שיהיה לך סופשבוע נהדר נטול מחשבות. שלך ריקי
ו-
אחד גדול

אל חשש ../images/Emo8.gif

בסופי שבוע הוא היה שלי רק פעמים ספורות, עכשיו שהחליט להישאר עם החברה - הוא שלה ורק שלה. אז לא יהיו פיתויים
סוף שבוע נטול מחשבות?? את הצלחת פעם? גם אני לא!
אבל יהיה בסדר.

ניקולי

New member
../images/Emo12.gif

לא אני לא מתפלאת כלל וכלל לא. קראתי את ההודעה שלך מהבוקר ומהערב מה שיש לי להגיד לך זה ככה: לגבי ההודעה הראשונה, תפסיקי לחפש תירוצים וכשאני אומרת כך אני מתכוונת שתפסיקי לחפש תירוצים למה הקשר לא מחזיק בניכם בתור זוג. זה לא הלך וזה לא ילך תפסיקי להשלות את עצמך .. את רוצה מכות בטוסיק??
תוציא לך מהראש תמשיכי הלאה.. את לא עשית מה שהמלצתי לך דברת איתו? אמרת לו? שאלת אותו מה הקטע שלו?? לא!! נכון??.למה את צריכה להמשיך ולבכות בגללו למה?? זה לא מגיע לך. דבר שני קראתי את ההודעה של הערב מה שיש לי לאמר הוא: לא, זו לא שטות עשית מה שאת מרגישה בתוך ה
ע"פ שאני מצפה ממך להשתמש ב
שלך ... את בסך הכל בשר ודם ויש לך נשמה טובה, ורצון לרצות את עצמך זכותך!!!! בכל מקרה אני עדין מציעה לך לשאול אותו מה הקטע ולהיווכח בעצמך מהן כוונותיו כלפייך אם לטוב או לרע בסוף תדעי... תחסכי לעצמך עוד יום של כאבי לב.. גמרי פעם אחת ולתמיד את הסיפור הזה.. את גדלה ומתבגרת הזמן עומד לרעתינו ולא לטובתינו במקום לחיות תקופה ממורמרת תחיי תקופה יפה עם חיוכים והרגשה טובה. אולי אם הוא יאמר לך שהוא לא רוצה קשר מחייב (זוגיות) זה יתן לך קצת כוח להמשיך.. (ע"פ שזה יכאב ) אך עדיף דמעה אחת עכשיו מאשר אלף אח"כ בשלב יותר מאוחר. בשבילך אני מקווה שהתשובה שלו תהיי כנה ואמיתית גם אם יגיד אחרת..שהוא כן רוצה לחזור אלייך.. שקלי אל תמהרי אל תהיי פזיזה. החיפזון מהשטן. מחזקת/אוהבת ניקול*

אני כבר יודעת מה תהיה תשובתו...

וכרגע, אני לא מסוגלת לנהל איתו שיחה. פשוט לא מסוגלת. אם הוא התקשר, שבוע שעבר, שתקתי רוב השיחה וכל מה שרציתי לאמר לא יצא מפי. אני כזאת, לפעמים קשה לי להתבטא בקול רם, בעיקר מול בחור שאני מרגישה משהו כלפיו. אני יודעת שאין שום סיכוי לקשר איתו כרגע. הוא עם החברה וגם אם הוא לא מאושר איתה, הוא לא מתכוון להיפרד ממנה. הם ביחד הרבה זמן וזה קשה לו. מה שהוא רוצה זה שנהיה ידידים + או לפחות ידידים. וגם אני רוצה, אני לא אגיד שלא, אבל כרגע קשה לי. אולי מאוחר יותר אני אוכל לדבר איתו כמו פעם, ולספר לו הכל. כרגע אני לא רוצה שיידע עד כמה רע לי, בכל מה שקשור אליו, ועוד דברים בחיים, שלא מסתדרים לי, אך אני לא רוצה שהוא ידע. אני מעדיפה שאנשים יחשבו שהכל בסדר, שלא ידאגו, ואני כבר אסתדר עם הכל לבדי. כפי שהיה תמיד. אני אעשה הכל כדי לצאת מזה - ואני אצליח.
ענק ותודה על הכל!

ASHER789

New member
סערה

אולי ההרגשות הטובות והזמניות האלו עושות רק רע? א)יש לבחור חברה(לפי מה שהבנתי).את לא צריכה בחור שבשבילו את מישהי מהצד אפילו במקרה שיש לו רגשות כלפייך,הוא צריך להיות רק איתך ואם לא אז בלעדייך אין באמצע(כי לא מגיע לאף אחד פחות מזה). ב)בחורה שיכולה להביע את הרגשות שלה כמוך צריכה מישהו שיש לו זמן ל"שטויות" כמו לשלוח מסרים וכו....מישהו שיהיה לו אכפת ממך לפחות כמו שלך ממנו ושיוכל להפגין את זה. לא הכי נעים אבל נראה לי שמגיע לך משהו יותר טוב. נ.ב במצב הנוכחי את די תלויה באויר דבר שמציב אותך באפשרות פגיעה ממנו מחדש, ובמצב שהוא יכול לשחק ברגשות שלך,(תחשבי על זה).

אני חושבת על זה אשר...

אולי יותר מדי אפילו. בכל מקרה, אין באמצע ואכן אני לבדי עכשיו, והוא עם החברה ומבחירה שלי - אנחנו גם לא מדברים. אז אני כבר לא תלויה באוויר (הוא החזיק אותי תלויה באוויר מספיק זמן). אתה צודק בכך שאולי מגיע לי מישהו אחר, אבל בינתיים אין מתנדבים
תודה

למעלה