אני ממליצה לכם:

אני ממליצה לכם:

במקום לשחק במשחקים שלא באמת מעניינים אף אחדאני ממליצה לכם להכנס לרגע לאתר הרישמי של אביב גפן ולהכנס לקטגורייה הוידאו....הכניסו לשם כמה וידאויים מצמררים ומין הראויי להכנס ל"לאן את הולכת" (מרוקסן!?!?!?) " אהבנו " (מדודו טופז) " דיכאון"(מערד94) "ואתה נולדת לאהוב" ולמי שלא מכיר אז גם יש את הקטע של מה הם רוצים מאביב מהופעת אור הירח. זה פשוט מצמרר,במיוחד לאן את הולכת...זה כל כך מרגש כי השירים האלו לא נכתבו סתם...יש מאחוריהם הר של רגש הבנאדם נתן את הלייף שלו בשביל להגיע לאיפה שהוא היום ודרך הקליפים האלה ממש אפשר להבין את זה.

Hosh17

New member
נכון

ראיתי כבר לפני כמה ימים דיכאון מערד 94 במיוחד צימרר וריגש אותי וכמובן גם לאן את הולכת שאחד השירים האהובים עלי שלו..

איך אתה יודע? בגלל הפיזמון?

כי עד לפזמון זה נראה לגמרי לייב.. מה שכן לרגעים ספורים הוא נראה כמו חנוך רוזן בפנטומימת הקיר...הוא לגמרי בסייל הפאנטום שעומד להשתלט על העולם....

ליאורנר

New member
אני יודע כי זה נשמע אותו דבר...

ובאותה תוכנית הוא שר גם את 'שלום' ובסוף יש את הקולות האלה 'או או או' וזה בדיוק אותו דבר וגם הקולות בשיר בדיוק אותו דבר מה שאי אפשר לבצע בדיוק בהופעה בלייב גם הראיון באותה תוכנית היה פלייבק[סתם צוחק]

התעוט

New member
אם עושים פלייבק אז למה הוא מביא

תתעויוט?ומה הוא לא יודע לבצע את זה בלייב?

חחחחח

מה קשור לא יודע?ומה קשור תעויוט? זה פשוט שאי אפשר להגיע לרמות כאלו בהופעה ואני מקווה שעוד אנשים ילמדו מאביב כמו חמי רודנר שמזייף תמיד בהופעות שהוא שר 'ואז נרקוד קוד קוד קוד קוד' ואז הוא פשוט צועק ומזייף...קיצר לפעמים חיבים פלייבק...זה מבאס לדעת שזה פלייבק אבל לפעמים חיבים....נקווה שגם את אלכס הוא ישים בפליבק ולא יביא אותה...חוץ מציצים אין בה כלום...סתם לא לסכול אותי באבנים...

התעוט

New member
לאן את הולכת של העשור יותר מרגש

עם השכיבה על הריצפה והצרחה ``לאאאאאאאאאא``

מעיין51

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההה

הוא מתפשט!!!!!!!!!!!!!
סתם.. עכשיו ברצינות: הוא הצליח להוריד לי דמעות.. באמת שזה היה מרגש במיוחד.. בעיקר לאן את הולכת..

ליאורנר

New member
לאן את הולכת דווקא לא משהו שם...

מבחינת הביצוע הוא בין הגרועים שלו, הדבר היחידי שאהבתי שהוא כזה מפיל את המיקרופון בסוף,

למעלה