אני ממליץ

אני ממליץ

לכל מגמות התאטרון אוהבי התיאטרון או סתם אנשים שאוהבים דברים טובים אני ממליץ בחום על הצגת "המלט" של תיאטרון הקאמרי הייתי בה היום וההצגה היתה פשוט מדהימה זו הופעה עם במה מיוחדת במינה ונורא אטרקטיבית מי שרוצה עוד פרטים שידבר איתי

באמת הצגה מעולה!

אבל חשבתי שכבר הורידו אותה... היא מציגה בת"א שם באולם עם הכיסאות המסתובבים?

כן

ולא רק בת"א אלה הם בנו במה ניידת שמופיעה ברומניה ברוסיה בפולין בארצות הברית והיא אמורה לרוץ עוד הרבה זמן

Ofer Tal

New member
תביא אותה לרכמציה

אני אביא גואש אדום ונכתוב עלייה הר אדר! ואז אולי תתנו לי להכנס לרכמציה? בבקשה?

תשובה יפה

אבל לא אין אדם שיראה את הרכמציה מבפנים חוץ מטל ליבה עופר גואל גלעד שפסר ווויאד(חטיף) ולכן לא אוכל לאפשר לך לראות את אוצרות המחנה לעולם לא תדע מה יש שם אהאהאהאהאה (צחוק מרושע)

אני מכחיש כל מוערבות בהכנסת עדי

לרכמציה כל מה שנאמר הוא שקר וכזב אין אדם שראה את הרכמציה מבפנים מלבד חטיף והרכמצים עדי בחיים זה לא יחזור שנית עקב פליטות פה

Ofer Tal

New member
הרכמציה שחונה?

שפסר הרכמציה נהייתה בית זונות והרכמצים סרסורים

Hbentzur

New member
שפסר-

זו באמת הצגה טובה. אבל, הרגשתי שלא הלכו עד הסוף עם הקונספט של ההצגה, ולכן לא יצאתי מוקסמת ממש. (לעומת זאת- לכו לראות את טרמינל במעבדה) שבת שלום.

שכונץ?ומירוץ?זה חרוז???

משהו פה נראה לי קצת תמוהה.... טל נראה לי שהחרוזים בתקופת החריזה שלך היו לוקים בחסר.... fyi-עפ" מילון אבן שושן ההגדרה של תוקפת החריזה היא:" תקופת החריזה זוהי תקופה בחיים בה אדם חורז את מריבת החרוזים בחייו...תקופת החריזה היא בין הגילאים 6 וחצי עד 7." בהחלט תקופה יפה

למעלה