אני ממיואשת במקום במקום לרדת אני עולה

יומטוב5

New member
אני ממיואשת במקום במקום לרדת אני עולה

אני זקוקה לעזרה אולי יש למשהיא מתכון נוח לדיאטה למישהיא רוב שעות היום לא בבית ולא יכולה לקחת מבושל לעבודה וגם לא מתה על סנדויצים בדרך כלל אני אוכלת 2מעדנים דאייט 2 פירות וקונה לי במקרה חרום סנדויץ קל קלוריות עם גבינה בולגרת ובערב ארוחה בשרית או 2 קעריות מרק ירקות ותמיד נופלת כאשר בסוף האוכל מחפשת מתוק אתמול למשל אכלתי 2 קרמבו במסך היום אני שותה כ3 כוסות קפה ועוד כמה קוסות מים אנה עזרה אני מגישה כמו דובה

יעל י

New member
אולי ללכת לדיאטיקאית?

למה 2 קרמבו ולא אחד?למה בכלל קרמבו ולא סוכריות מותר? שתיה חמה,אני בחורף למתוק שותה תה צמחים או פירות וזה אחלה. אל תתיאשי ואל תוותרי

אורנייה

New member
לדעתי את מרעיבה את עצמך

הדיאטה שלך לא מתוכננת ונראה לי שחסר לך קלוריות "אמיתיות" (חסר לך חלבון-למה או מרק ירקות או מנה בשרית?נסי גם וגם) לגוף חסר ולפעמים זה מתבטא בדחף למתוק דיברו על זה בעבר בפורום נסי לאכול "אוכל אמיתי" תבדקי את סדר היום שלך למה לקנות סנביץ מוכן? טוב למקרה חרום כמו שאת מתארת אבל למה להגיע לזה? "מגיע לך" סנביץ טוב בריא וטרי גם במסגרת דיאטה לדעתי כדי לפנות ליעוץ ותתפלאי כמה הרבה אפשר לאכול אם לא מבזבזים קלוריות ריקות אני אומרת לך מניסיון מר ,היתי יכולה להיות ימים שלמים על נס קפה ועוגיות
,הרגשתי "שלא אכלתי כלום כל היום" מצד אחד ומצד שני השמנתי מקלוריות ריקות
. עצה מדיאטנית שליותה אותי בהריון -את רעבה -לאכול עם העדפה לחלבון,אין לך זמן לבשל? המגשיות של מאמא עוף (חזה עוף,שישליק) מצויינות,פסטרמה,טונה ,ביצה-כל זה לא מצריך זמן להכין והגוף רק יודה לך אם תתני לו חלבון במקום סוכר לבן בכל זאת בא לך מתוק? לפני "המתוק המושחת" תאכלי פרי ,בד"כ זה יחסום את הדחף אני שותה נס קפה בלי סוכר עם סוכריית מאסט ריבת חלב בפה טעים
עוד "מתוק דיאטטי": יוגורט ביו +2 כפות גבינה לבנה+תפוח חתוך לקוביות+קינמון/וניל+ממתיק -מתוק ומשביע

rut2020

New member
הפתרון שלי היה להכין בתוך כלי פלסטיק

סלט ירקות פשוט חתכתי לרצועות פלפלים אחד מכל צבע ועגבניה ומלפפון בנוסף עיגול של לימון ( פשוט לחתוך לימון במקום לפלחים לעיגולים) מלח ופלפל - לא ערבבתי . בעבודה פתחתי את הקופסא , ערבבתי ואכלתי לתאבון. לפעמים כשבא לי לנשנש בעבודה, הכנתי בכלי נוסף , גזר חתוך לאורך ( לא לעיגולים) וקולורבי חתוך לפלחים דקים ותפוח עץ. הכנסתי כלי מעל ממתיק ומעט קינמון, כשפתחתי את הכלי פיזרתי את הממתיק והקינמון ונשנשתי להנאתי.

יומטוב5

New member
א' תודה לכל העונות ותודה על העצות

ב' אני לא יכולה כרקע ללכת לדיתנית בכלל התקציב הלוחץ ו2 קרמבו כי אצלי קרמבו זה חבר מביא חבר ואני שמחה כאשר רק 2 חברים באים אני הנסה לישם את העצות שלכם ושוב תודה רבה

למעלה