אני ממותת

אני ממותת

אני לא יכולה יותר. אני עובדת רק 3 פעמים בשבוע אבל לא מתפקדת בכלל בבית. בימים החופשיים שלי אני עסוקה בחוץ בסידורים ומנסה לפגוש גם קצת את החברות אבל אין לי זמן לפרוייקטים שדורשים יותר מכמה דקות. אין לי אפילו זמן לפתוח מייל! ערמת הגיהוץ עולה על גדותיה וכך גם הניירת. מאיפה אתן שואבות כוחות לעשות דברים בערב?

טליW

New member
ממוטטת?

אוקיי, קחי נשימה עמוקה. אם נוזל לך הזמן בין האצבעות, הכי טוב לתכנן אותו. יש לך יומיים שאת לא עובדת בהם, תתכנני לך אותם עם סדר יום, כאילו שהם יום עבודה. למשל, יום אחד מוקדש לפגישה עם חברות ולקניות (או סידורים) - יום חוץ. יום שני מוקדש לבית (שזה הרבה יותר קשה, כי יש פיתויים). אין לך שום סיבה להגיע להתמוטטות, ואם כבר הגעת סימן שאת צריכה דחוף לשנות משהו. שדרך החיים שלך כרגע לא עובדת נכון. את יכולה להכין לעצמך רשימות של דברים שאת רוצה לעשות, מטלות, בילויים, דברים שחייבים או דברים שרוצים, ולארגן לך אותם כמשימות בתוך יומן. קחי את ניהול הזמן שלך כאתגר, משהו שצריך לשנות לטובה... שינוי שטומן בחובו הרבה דברים טובים ואפשרויות. אבל בשום פנים ואופן לא להגיע למצב של עומס מנטלי, שבו את מרגישה שאת מתמוטטת - זו נורת האזהרה שלך.

גרזנית

New member
גם אני עובדת 3 ימים בשבוע

בימים החופשיים, אחרי שכל החבורה הולכת לבה"ס, לגנים ולעבודה , אני שותה קפה עם עצמי בשקט ועושה רשימת מטלות יומית. אח"כ אני עוברת כחצי שעה על הבית: מסדרת מיטות, שמה מכונת כביסה, מקפלת וכו. יש לי מנהג שכל יום אני עושה משהו מ"לא שוטף" כך שתמיד הכל מאורגן. לא צוברת כביסות ולא צוברת קיפולים עושה הכל מיידית כך לא מצטבר. מכינה צלחות עם אוכל לילדים, יוצאת להתעמלות ואחכ לסידורים. בערב חוץ מסידור כללי של הבית לא עושה כלום, זה הזמן עם הגדולים והחברות.

למעלה