אני מכריזה בזאת...

אני כ"כ אוהבת היסטוריה!

don't hate me אבל זה כ"כ כיף!! :p זה כל הזמן ללמוד על גורמים (שחוזרים על עצמם) ועל תהליך (שהוא קצת מסובך) ועוד פעם, תוצאות שחוזרות על עצמן.. ליודניקים שלומדים על המרד הגדול ומרד בר כוכבא, בקרוב יהיה לי את כמעט כל החומר מסוכם במחשב, וכל מי שלומד תקופת נחמיא אז אני אוכל להביא לכם רק את החומר של התקופה והשלישית..

לא

אני לומדת עם הספרים הענקיייים בקשר למשקלים, עדדין לא התחלנו אותם אבל אני גרועה בגזרות נעוי וע"ע...

NOAL GORILAZMAN

New member
גם אני

אני חולה על היסטוריה זה מקצוע כל כך טוב ודרך אגב אני חושב שכל החומר על המדר ירד במיקוד(עם לא אז ירד הכל חוץ מהמרד)

driftwoodstav

New member
אני מכריזה בזאת...

על מבצע "הער את הפורום"! חובתינו כמד"צים שמשתתפים פה לעורר אותו, כי הוא מת! אז זה הוא שרשור הצעות ותלונות ומה שיש לכם להגיד בנושא. אז יאללה! לעבודה! סתיו

אממ

בחומר של במרד הגדול כלום לא ירד אבל בחומר של מרד בר כוכבא, ירד הכל חוץ מהמרד (סיבות, שלבים ותוצאות)

בבקשה אל תשנאו אותי!!!!!

אבל לא יכולתי להתעלם מהעובדה שסתיו כתבה בהודעה שלה את שם הפועל "לעורר" ששיך לבנין פיעל ולגזרת נעו"י please don't hate me.... it just popped into my eyes it's not my fault it's... it's.... stav's fault!!!

איזה מזל שהבגרות שלי בלשון שנה הבאה

ולא אני לא בכיתה ט'... פשוט בבית ספר שלי עושים לשון בכיתה יא', וגם חוסכים לי שנה של ללמוד תנ"ך וגם את זה עושים ביא'...

driftwoodstav

New member
איזה מזל שהבגרות שלי בלשון השנה...

בזמן שאתה תתעסק בפיעל פועל והתפעל (דגש בע' בפועל חוק ברזל!!) אני יוכל להגיד לך "את הבגרות שלי כבר עשיתי!!!!!!!!!!!" סתיו

לא רק את!

כולנו נוכל
וגם שנה הבאה, נשלח לך כל הזמן מסרים שטניים: "אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון... מווה אה אה אה"

../images/Emo6.gifלכו תעשו א"ש לילה בשדה מוקשים!

חחחחחחחחח זה לא פייר.... אבל אני יוכל להגיד לכן: "אני ת'בגרות שלי באופטיקה יישומית כבר עשיתי" ולא לשכוח את המשפט החשוב: "אני ת'בגרות שלי בתולדות האומנות כבר עשיתי" אוף איתכן.... חחחחח

בנתיים כן

פיזיקה אני מסיים ללמוד השנה, אין לי בזה בגרות... אופטיקה יישומית היא חלק מהבגרות בקולנוע. וזה שווה ערך באוניברסיטה לפיזיקה 5 יח"ל

וואו!

אז כנראה שמגמת קולנוע זה לא לאנשים כ"כ טיפשים... ;) (SORRY אבל קשה לי להתעלם מהחתימה שלך)

Anna Karenina

New member
עד כאן...! ../images/Emo13.gif

גם אני במגמת קולנוע...!! ואני "את הבגרות שלי באופטיקה יישומית ובתולדות האומנות כבר עשיתי.." (רק יחידה אחת מכל מקצוע...את ההשלמות עושים השנה). בכל מקרה, מגמת קולנוע זה אחלה מקום. ( רק בחלק מועט מהזמן..) אבל בעיקר בכיתה י"ב..

Anna Karenina

New member
אתה רוצה לספר לי

על אחוזי הנשירה...?? עדיף שלא. בוא נשאיר את זה מחוץ לפורום..

אני כבר יכולה להגיד....

ואפילו עברתי על ציון מעולה... למרות שכל השנה נכשלתי, זה רק בא להראות לך שלא משנה כמה תלמד לשון זה חרא....

למעלה