אני מכין פרסומת

sleeper22

New member
אני מכין פרסומת

פרסומת לעסק של המשפחה... אני רוצה אולי קצת הדרכה מכם. לא אני לא רוצה שתתנו לי ממש איך לעשות את הפרסומת או תתנו לי סלוגנים אני רוצה רק הדרכה אם אני בכיוון הנכון. העסק הוא טיפול בהשמנת יתר והפרעות אכילה (בולמיה אנורקסיה). בתור התחלה הפרסומת תהיה פלייר שנחלק אחרי זה אולי נחליף את המודעה שיש בעיתון בפרסומת אם היא תעבוד. השוק הוא בעיקר נשים (יש גם גברים אבל הרבה פחות) נשים שמנות, בולמיות ואנורקסיות. אני יכול לפרסם את זה בגישה של לשים תמונה לפני ואחרי של כאלה שעשו דיאטה והרזו דרך המרכז אבל זה נראה לי כבר נדוש. אני מחפש גישה אחרת. אולי לשים תמונה של דוגמנית (גוף בלבד, בלי הראש) ולרשום למטה, "זה באמת משנה שהיא אם היא רזה?" נראה לי שזה יגרום לצומת לב. ואז לספר שהמרכז לא באמת מטפל כמו השאר בגישה של דיאטות כסח אלא בגישה של טיפול פסיכולוגי ושילוב של דיאטה מתונה. והוא מתייחס לאוכל כהתמכרות של אנשים אליו. ולספר על הסדנא החדשה שעושים במדבר עכשיו. מה אתם אומרים ? אני שם את כתובת האינטרנט של האתר אם אתם רוצים לדעת על מה מדובר תודה!

guri0000

New member
אפשר...

לא ללכת על סלוגן מבריק, אלא על משהו פשוט: "להיראות טוב ולהרגיש טוב" או "את נראית עשר...": היית רוצה לשמוע את זה?

תשתמש בהבנה הפסיכולוגית שלך

פרסומת טובה, היא הרבה מאוד פעמים כזו שמצליחה לגעת בפסיכולוגיה של הצרכן. במיוחד כשמדובר בקהל יעד קטן וייחודי. נסה לבוא מההבנה הפסיכולוגית של האנורקטית/בולמית, מתוך עולמה הפנימי, תראה בכותרת שאתה מבין אותה, מכיר אותה ויודע כיצד היא חושבת ופועלת ולכן אתה יכול לעזור לה יותר מכל אחד אחר. בהצלחה.

sleeper22

New member
אפשר לקבל ביקורת על הפרסומת?

זה מודעה שצד אחד זה תמונה ראשונה וצד שני זה תמונה שניה

guri0000

New member
אפשר לעשות כותרת:

"רוצה להרגיש טוב עם עצמך?" עכשיו את יכולה!

גת וייס

New member
נכון אבל...

הכותרת שלך לא מספיק ברורה. לא הבנתי איך אתה עונה על השאלה בטקסט ובכלל למי מלכתחילה אתה מכוון. הכותרת של גורי אומנם סטנדרטית אבל מכוונת בדיוק לקהל היעד שלך. האתגר הוא למצוא את שביל הזהב בין השתיים.

tolola1

New member
אולי ....

במקום לשים תמונה של כל הגוף, שים תמונה של פרצוף בלבד (סטנדרטי) ואז.. הכותרת שלך "זה משנה אם היא רזה"? תן לקוראים לדמיין אם היא רזה או לא,שהם ימשיכו את קו הגוף שלה... אני הייתי הולכת על כותרת קצת un expected , שתהיה קצת לא קשורה, ואז להביא אותה במודעה (בהסבר כלומר, שזוהי תוכנית של תזונה והרזייה, קצת אחרת).

נראה לי שיש עומס של טקסט

צריך ליצור איזשהו טיזר כדי שאנשים ייגשו לקרוא את הפרסומת ולנסות להעביר את המסר בלי ליצור עומס של טקסט חד-גוני. לשם כך יש ליצור היררכיות של טקסט וטיזר בראש הפרסומת.

השל1

New member
הצעה לכיוון מחשבה

היי, ראשית שיהיה בהצלחה הצעתי לך היא ללכת מכיוון היום שאחרי, שהרי כל הסובלים מההפרעות הללו מן הסתם חולמים על איך החיים שלהם היו יכולים או ייראו בלי ההפרעות הנ"ל אז תן כותרת שמדברת על כך.

guri0000

New member
אפשר גם משהו באותו סגנון כמו קודם

נמאס לך להרגיש רע עם עצמך? עכשיו את יכולה!

jane5

New member
רוצה באמת למשוך תשומת לב?

לדעתי אם זהו מוסד שמטפל בהפרעות אכילה, ואתה באמת מעוניין לתפוס את העין של הקורא, לך על משהו קיצוני באמת כמו לשים תמונה של מישהי רזה באופן חריג או שמנה באופן חריג(או גם וגם) ומעל לרשום משהו כמו: "זה מה שהיית רוצה לראות במראה?", או:"ככה היית רוצה להראות?" או משהו בסגנון זה, ומתחת את הכתבה על הטיפול, ושיטות הטיפול.

למעלה