אני מכור לסיגריות ו-IRC :\

ומה זה IRC ?

סליחה על הבורות? ומהי מידת ההתמכרות שלך לסגריות.... ןלמה הסופרלטיב בסוף???? ב ע ע

../images/Emo4.gifפורפור ....אני חייבת ....

לספר לך משהו.... פעם, באחד מגלגולי, פגשתי בנער צעיר כבן 15, על שולחן הניתוחים. כן. סרטן ריאה. ראותיו נראו כאילו הוספגו בזפת רותחת. הילד הזה לא עישן מעולם. הוא גם לא עישן אחר כך.... שלא תביני לא נכון. הקשר בין עישון למגוון עשיר של מחלות ולמעשה אין סוף מחלות - הוכח וברור, אבל ....לא תמיד צריך להאשים אותן בכל... אני? אני בלי הידיעה כי יש לי את הסגריה הבאה לא מסוגלת להתרכז בכלל.

יודעת יקירתי,,

אבל בכל זאת אני הייתי רוצה להגמל. חסר רק כח רצון. הרי נגמלתי פעם ל 7 שנים.

../images/Emo11.gif אין דבר יותר קל מלהיגמל...

מסיגריות... אני כבר נגמלתי לפחות 200 פעם... למעשה אני נגמלת כל יום מחדש... תראי מה עושה מכור כדי להצדיק את השטות...

../images/Emo103.gif פורפור יקירה...

את... באמת... באמת... רוצה ? ? ? ? ? ? אבל באמת? כי האמת שלי היא: אני אומרת שאיני רוצה כי אולי איני יכולה ?

yoo

New member
העניין בסיגריות הוא:

שמתחילים מהם בגלל כלום, רק בגלל שוויץ, הרי הן לא באמת טעימות, או לא באמת מפתות בצורה פיזית כלשהי,רק בצורה פסיכולוגית. למזלי עמדתי בלחץ הנפשי הזה שהפעילו עליי אחרים, למרות שפעם אחת רציתי לטעום את ה"פלא" (וכמעט הקאתי אחרי זה) תחשבו על זה, שהתחלתן את זה בגלל כלום, ואתן הולכות להפסיק עם זה כמו כלום גם כן! (יש לכן משהו שיפעיל עליכן לחץ חברתי או משהו?
)

yoo

New member
תיקון קטן

התייחסתי בכתוב למובן נקבה, למרות שפותח הדיון הוא זכר, אז סורי, זה מכוון לשני המינים :)

ashmash

New member
IRC - Internet Relay Chat

צ'אטים בקיצור... נראה לי שלזה התכוון המשורר...

למעלה