אני מכורה

ashlaya

New member
אני מכורה

זאת הפעם הראשונה שאני מודה כשיוצאת מהבית לחוצה כבר לחזור לאכול????מה זה בכלל???? ----מקסימום חוטפת משהו מול המסך אפילו ויתרתי על הים- על הים!!! האמת שלי זה לא ממש מפריע אבל.... יש בן זוג שיושב וסובל בשקט נכון.... השאלה שאם זה בשקט אז זה בסדר???? איך נפלו גיבורים..... אחרי 10 שעות רצופות אני מודה!!!

2B LoOnY

New member
ברוכה הבאה

(אי-סלח לי שגזלתי את תפקידך...) איך נפלו גיבורים? לא... לא נפלו... צר לי מאוד-אבל אני לא רוצה לראות את האינטרטר כמשהו שפל!!! ויאבדו כלי מלחמה NOT לוני-גם מכורה *בערך*

ashlaya

New member
תודה אבל....אפשר לקבל קצת עזרה.....

איך לצאת מזה..... לא יוצאת הרבה ......לא אוהבת טלויזיה......... מה עושיםםםםםםםםםםםםםם????

2B LoOnY

New member
תלוי

אם זה בגלל האיי.סי (קיו) - כל הזמן מחוברת כדי לדבר עם אנשים, אם אף אחד לא מחובר מחכה עד שיתחברו, אם את עושה משהו אחר את כל הזמן חושבת `מעניין מי מחובר` וכ`ו - אז אני הייתי מציעה לך, כמו שליאור הציעה לבריקית, להסיר את התוכנה אם זה הצ`אטים... אז... אני לא יודעת, אני לא מכורה מהסוג הזה ואם את סתם משועממת במשך היום - יש טלויזיה או דברים אחרים שיכולים להוריד את מספר השעות הגלישה-אבל עדיין תגלשי (זה מה שאני עושה) ואם זה מקרה אחר... נא לפרט... כולם ישמחו לעזור!

ashlaya

New member
2B לוני???

גם אני לא אוהבת צטים איי סי קיו ואוגידו זאת המחלה שלי האמת שזה רק בחודשיים האחרונים אבל..... זה בהחלט ממכר תמיד חושבת אם פיספסתי משהו היום ואפילו חוזרת מבילוי ב2 בלילה וליתר ביטחון בודקת..... לא אוהבת טלויזיה לא אוהבת בכלל!!! אז מה אתה אומרת בום! ודי פשוט לברוח מכולם ברשת?????

e-magine

New member
אשליה, אולי יש לי כמה הצעות בשבילך

אבל קודם, אולי את באמת יכולה ורוצה להגיד בכמה מילים, בת כמה את בערך, במה את עוסקת כשאת לא באינטרנט, איך את מסתדרת עם ההתמכרות הזאת. אם תעלעלי קצת בדפי הפורום, תמצאי גם מבחן עצמי לגבי מידת ההתמכרות וגם שתי כתבות די רציניות בעברית, המנסות למיין את סוגי המשתמשים באינטרנט ואת סוגי ההתמכרויות. אחר כך נדבר, על זה, אם תרצי.

2B LoOnY

New member
טוב תראי...

המכירות שלי בכלל נובעת משעמום... כל שאני ממש לא יודעת מה לענות לך אבל מה שכן, אם את לא רוצה ישר להסיר, אולי בהדרגתיות תהיה פחות זמן? אם את נכנסת ורואה שאדם לא מחובר- סיימנו. את לא נשארת מחוברת עד שעוד מישהו יעלה תתחילי בזה אחרי תמשיכי בזה שאת מתחברת לשעה פחות ואז תראי מה לעשות הלאה מה שכן-צריך הרבה כוח רצון בשביל זה!!! ודרך אגב, את יכולה לקרוא לי לוני בקיצור

ashlaya

New member
אני

לפי בקשתכם אספר קצת על עצמי אני בת 28 וכל ההתמכרות החלה בעצם בחודשיים האחרונים ודווקא מהעבודה.... הנצב הדומם הזה במשק השפיע גם כאן ומאז חשבתי חשבתי איך להעביר את הזמן....התקנתי את האיי סי קיו כאן התחלתי להשתתף איתכם:) בפורום ומאז... גם שאני בבית לא יכולה להיגמל מהמחשב..... שיש אורחים מחכה שילכו להנצל עוד שעה .... וכו` וכו` וכו` מאמינה שמכאן זה כבר אותו הדבר אצל כולם כבר...

סרפד

New member
לגבי בן הזוג

לא רוצה להלחיץ אותך, אבל את צודקת - זה שבשקט לא אומר שבסדר. כבר התייחסתי כאן להתמכרויות והשפעותיהן האפשריות על בן/בת הזוג והזוגיות. אני לא מתכוונת להתמכרויות זוועתיות באמת כמו סמים או אלכוהול, אלא להתמכרויות או עיסוק מופרז בתחומים יותר ``ממוסדים`` ו``תרבותיים`` - אינטרנט, עבודה, אפילו ספרים או מוסיקה. למרות שאני נוטה להתמכרויות כאלה כנראה, דווקא רוב הנסיון האישי שלי בא מן הצד השני, של בת הזוג. בן זוגי, הבקרוב לשעבר (להלן בקל``ש) קצת עסוק מדי לטעמי בעבודה, אם כי זו לא בדיוק התמכרות אצלו (התחום המקצועי שלו מאד תובעני). וגם אני הייתי שקטה וסבלנית בד``כ. ואני לא רוצה להכנס לכל הסיפור, אבל ההמשך לא הכי יפה. למרות שעדיין שקט... בשורה התחתונה את מזניחה את בן הזוג, והוא לא בול עץ. אם זה ימשך לאורך זמן, יכול להיות שהוא ימצא לו עיסוק משלו או ילך לים עם חברים. יכול להיות שהוא יסתגל. יכול להיות שבהדרגה תתרחקו זה מזו. יכול להיות שהוא יפסיק להיות שקט ויתבע את עלבונו ואת תשומת לבך. יכול להיות אפילו שהוא ימצא מישהי אחרת ללכת אתה לים. לפחות במקרה שלי היה מדובר בעבודה, כשמדובר בעבודה או באיזו שאיפה או חלום, את יכולה להבין את הרצון של בן/בת הזוג להגשים ולממש. במקרה של האינטרנט, אז זה כאילו (או באמת) האינטרנט והאנשים שאת מתקשרת איתם באמצעותו יותר מושכים ומעניינים מבן זוגך. אז הוא לא רק זנוח, אלא גם עלול להרגיש דחוי והדימוי העצמי שלו עלול להפגע. כמובן, כל זה לא הכרחי, אבל כדאי לקחת בחשבון. וחוץ מזה - ברוכה הבאה לפורום :cool:

e-magine

New member
לאשתי אין גישה/יחס למחשבים

במקום עבודתה יש לה מחשב עם תכנות ניהול ולא משתמשת בהן. למעשה היא בקושי מדליקה את המחשב. בבית בדרך כלל כל השימוש שלה במחשב מצטמצם למשחק שאפילו לא זוכר איך קוראים לו, משהו בסגנון סוליטייר. יש לה סלולרי נייד עם WAP ולא משתמשת בו אלא לדיבור. הצעתי לה לפתוח תיבת אי-מייל ולא רצתה. היתה תקופה שהיתה מעירה לי וכועסת עליי שאני יושב במחשב. אמרתי לה שאני לא מעיר לה כשהיא קוראת ספרים שעות או קוראת עיתונים. שאלתי אותה מה מפריע לה בעצם בשימוש שלי במחשב והיא אמרה שהיא מרגישה שכאילו יש לי עולם משלי שלה אין חלק בו. אמרתי לה שרציתי להכניס אותה לעולם הזה והיא בעצם לא התעניינה. בפועל באמת העברתי לה איזה שני שעורי הכרת האינטרנט אבל לא ממש התעניינה ולכן לא המשכתי.

ashlaya

New member
בעזרת אדיבותכם הנפלאה

ישבתי אתמול דווקר\א... היתה לי שיחה עם בן זוגי הנפלא שאלתי אותו לגבי הרגשתו עם כל השעות האלה שאני כביכול ``מזניחה`` אותו לטובת הווירטואלים... ורק בגלל שהוא לא אומר לי כלום! כלום ! כלום! וגם זה הרי לא כ``כ הגיוני...מסכימים איתי? טוב אז לפחות הוא הסבסיר את זה שסה``כ גם לו יש ככה קצת זמן עם עצמו במיוחד שמודה ומתוודה גם בפניכם שאני דורשת המון המון תשומת לב ממנו... ותודה גם על ההארה...כי בטח עכשיו לא אוותר ללכת איתו לכל מקום שיבקש:) לקחתי לתשומת ליבי ומקווה שאלמד מזה חוצמזה אני רוצה להוסיף שגם אם שורפים כמה שעות על מחשב תמיד יש דרך לפצות את בן הזוג:)))

סרפד

New member
לא זמן טוב להזכיר לנו את החרצוף

של ערפאת (עם ה``כלום! כלום! כלום!`` אם בכלל עוד מישהו זוכר מה מקור צורת ההתבטאות המצחיקה הזו). אז אני מבינה שבן הזוג דווקא שמח על כמה רגעי החסד כשהילדה הולכת לשחק קצת במחשב ועוזבת אותו קצת לנפשו סופסוף - ועוד הוא מקבל על זה פיצויים! ובאמת מה רע. וברצינות, תמיד טוב לדבר ולהבהיר את העניינים ובמיוחד כשמתברר שהכל דווקא טוב. אני מקווה שלא נעלבת קודם - ברור ש``הילדה`` וכו` היה בצחוק. גם אני במקור, עד כמה שאני בכלל מסוגלת לזכור, דורשת הרבה תשומת לב. אבל אני עדיין מחכה שהוא יגמור את הפרוייקט...

סרפד

New member
אני מאד מבינה אותה

לא מנסיון אישי ואני גם לא מצדיקה אותה. אבל אני ממש יכולה להבין את סוג הקנאות הזה. אני בכוונה אומרת קנאות ולא קנאה, כי אם הבנתי נכון היא לא מקנאת באינטרנט אלא זה מעין צורך בעלתני (לא בדיוק רכושני) שלא יהיה בתחום חייו החיצוניים והפנימיים של בן הזוג משהו בלתי מוכר וידוע, וצורך בשיתוף מלא שבלעדיו יכונו ניכור ובדידות. כמובן שלרוב בפועל זה לא בא לידי ביטוי אידאלי, כלומר אין עניין אינטנסיבי ארוך טווח בחיי הנפש זה של זו. העיקר שתהיה תחושה של מוכר וזהו. בשביל זה הגעתי למסקנה שאם בכלל אז עדיף להרבות בקל``שים.

סרפד

New member
לא משנה... ולא סדורה...

בכלל סדר ואני זה קונטרדיקשן אין טרמס (אין לי כוח לעבור לאותיות לועזיות ולא מכירה מקבילה עברית טובה).

למעלה