אני מיתבעס!!

gugi-גוגי

New member
אני מיתבעס!!

נראה לי שאני גרוש לא מספיק מקצועי לפורום הזה.. לכולם יש תאוריות וטכניקות... רק אני סתם גרוש בלי דיפלומה ושלב מקצועי רע לי

חחחה, גוגי

מה לא עשית תואר בהתגרשויות??? תצתרך מכינה במצבך. לא נורא בסוף תהיה דוקטור. שלך, ענבר

gugi-גוגי

New member
בוקר טוב ענבר B-p

בוקר טוב ענבר! תראה.. חחח אני בן 33 וכבר גרוש פעמיים. תמיד ידעתי שאני לא בנוי להיות נשוי. אבל כאן גיליתי שגם להיות גרוש קשה לי מבחינה אידיאולוגית חחח בחייאת תראה איזה שליפות יש כאן אולי אני לא מרגיש מקצועי כי אין לי ילדים.. מממ אני חושב שיש לי המצאה גאונית.. להתחתן שוב לעשות איזה ילדודס ולחזור לכאן למיקצה שיפורים... עכשיו רק צריך לאתר אמא לא מקצועית..

כדאי שתרגע, אבל דחוףףףףף

עוד ילדים ? מה קרה ? רוצה סניפים בכל הארץ ? אם תאמץ את ההמלצה שלך, אז להיות גרוש בפעם השלשית בגיל שלושים ושלוש, זה שווה אייטם אצל דודו טופז. תהנה מחיים, הנישואין זה לא הדבר החשוב בעולם, קודם תהיה מאושר, ותשאיר לאחרים את העבודה לאיתור אמא לא מקצועית. איך אמרת ``אתה לא בנוי לנישואים`` אז תפנים את זה גוגי תנסה זוגיות מסוג אחר. בסוף מרוב מזונות נארגן לך פה מגבית. שלך, ענבר

gugi-גוגי

New member
ענבררררררררררר

איזה סניפים..? אמרתי אין לי ילדים!! לא מחפש להקים רשת.. כולה בונבון או בונבונית אחת חחח יום טוב לך איש

חן.

New member
גוגי

לפני שאתה מחליט תזכור, שמילד אי אפשר להתגרש, זה לכל החיים....

למעלה