אני מיואש=\

R e A

New member
אני מיואש=\

אמנם שיעור 20 זה עדיין לא מתקרב לטסט, אבל יש לי בעיה מהשיעור הראשון, שאני פשוט לא שם לב למה שהולך סביבי. אני יודע לנהוג. כלומר הגה, הילוכים וכל השטויות האלה, אבל אני לא שם לב לשלטים, אני נלחץ לפני צמתים שצריך לתת זכות קדימה בלי לעצור [למה אין שלט של עצור לפני כל צומת?!
], אני הולך עם הראש בקיר בנתיבים חסומים וברגע האחרון, רק אחרי שהמורה מעיר לי, אני שם לב שמכוניות חונות מולי ושצריך לעבור נתיב, אני תמיד שוכח להסתכל במראות לפני בלימות ועוד כל מיני בעיות של, איך המורה שלי קורא לזה, זיהוי וביצוע. אני משער שאני לא היחיד שיש לו את הבעיות האלה, אני יודע שיש יותר גרועים, אבל זה לא כ"כ מנחם אותי. זה מייאש שאני שיעור 20 וכל מה שאני מסוגל זה לנהוג כמו רובוט, לסובב את ההגה, לתת גז, ברקס ולהחליף הילוכים אבל לא יותר מזה... נחומים? עצות? משהו? תודה

angel enamorado

New member
עידוד../images/Emo24.gif

קודם כל, תגיד תודה שאתה שם לב לטעויות שלך. השלב הראשון הוא להודות בבעיה, רק אחכ אפשר להתחיל לפתור אותה לא בכל צומת יש 'עצור' אבל כשאתה רואה תמרור זכות קדימה, עדיף להגיע אליו בראשון. אם אתה אומר שאתה יודע להעביר הילוכים ובלמים וכדומה אז אתה כבר לא צריך לרכז את כ-ל תשומת הלב להעברה/עצירה אז זה הזמן להסתכל, ללמוד לבלום ולהסתכל במקביל במראות. להתעורר.כביש זה משהו שזז, משתנה ואתה צריך לזכור להיות ערני. חוצמזה, אתה בשיעור 20, וזה הזמן להתחיל לעבוד על הבעיות הקטנות-גדולות הללו. ואם שמת לב שיש לך טעויות, תעבוד על עצמך במחשבה,ותגיע לשיעור במחשבה של "היום אני שם לב לשילוט/למראות/מעבר נתיבים ' וכדומה אני בטוחה שתצליח..

Freemee

New member
../images/Emo45.gif

רק לא חובה ראשון בתמרור זכות קדימה.. ראשון זה רק בפניות חדות או שיש משהו במעבר חציה או שאין שדה ראיה בגרוש. בדרך כלל לבוא בשני ופשוט להסתכל במראות.. במקרה הצורך עוצרים.

BobLirs

New member
אל תדאג! ../images/Emo64.gif

זה קורה, אני, בשיעור שלפני טסט עדיין לא הסתכלתי במראות, אף אחת מהן! ועברתי =] פשוט, עם הזמן זה יבוא לך.. תבקש מהמורה שלך שכל פעם שאתה שוכח הוא יביא לך כאפה או יבלום אותך או לא יודע...ככה אני למדתי..=] אין לי ממש פתרון מעשי, פשוט..זה יבוא לך..

Sup1

New member
מצתער להודיע לך...

אבל אני מכיר כמה אנשים שיש להם תבעיות האילו ולא נעים לי להגיד לך, זה לא ממש עבר להם אחרי שהם קיבלו רישיון. והיום הם עושים תאונות,עוברים באדומים, ובכלל לא שמים לב מה קורה מסביבים. אישית במקומם הייתי חושב פעמים לפני שאני עולה על הכביש.

למעלה