אני מיואש

me4444

New member
אני מיואש

מה לעזאזל אני אמור לעשות... באמת? נמאס לי :(

היי

קצת קשה לי להגיב על הודעה כזאת מפני שלא פירטת בדיוק על מה ולמה אתה מיואש... אני רק יכול לומר שיש תקופות רעות וקשות וכואבות ומעצבנות, וזה בסדר גמור!! החיים האלה רצופים בהמוון קשיים וצרות, החכמה שלנו היא ללמוד איך לצחוק לקשיים והצרות האלו בפנים.... ואני יודע שלפעמים זה לא קל... תהיה חזק גבר ותזכור שבחיים הכל עובר, תן לזמן לעשות את דלו ותראה איך בעוד כמה חודשים תצחק על התקופה הזאת (הנוכחית) אם אתה צריך משהו, אני כאן ואל תהסס לרגע אפילו!!! רק טוב!

me4444 - מי מה למה ומדוע?

ברוך הבא לפורום, שמן הסתם החברים בו יתנו מענה ולו חלקי ללבטיך ושאלותיך. רק פרט מעט על עצמך ואיפה אתה כביכול "תקוע" על מנת לנסות ולסייע לך. וכמאמר רבנו נחמן: "אין ייאוש בעולם כלל, הכל יתהפך לטובה" - ואיך נאמר לרחל אמנו ע"ה (שביום ג' הקרוב - י"א חשוון יום פטירתה) - "מנעי קולך מבכי ועינייך מדמעה כי יש תקווה לאחריתך, ויש שכר לפעולתך ושבו בנים לגבולם" תמיד יש תקווה ויש סיכוי לשינוי... צריך רק לקוות להאמין וגם להתפלל... אני מעריך מן הסתם שאתה בחור דתי וגם הומו או אולי דומיני ודי לא מסתדר לך... אתה לא הראשון ולא האחרון ולכן אם תדפדף כאן בדפי הפורום תמצא עוד הרבה חברים במצבך שב"ה נעזרו והתסייעו כאן בחברי הפורום המקסימים וברב רון יוסף, ראש ארגון הו"ד (הומואים דתיים). אז ראשית נשמח לשמוע אודותיך באופן דיסקרטי כמובן ועוד יותר נשמח להשמיע לך את דעתנו.

טיףטף2

New member
מה הקשר?

לא מזמן שמעתי על בחור בעיר שלי שהתאבד לאחר שהוא יצא מהארון כי לעגו לו. אהבה עצמית-פנימית-מתכון היחיד לבריאות הנפש כי כשאתה אוהב ומקבל את עצמך אף אחד אחר לא יזיז לך.

יציאה מהארון היא שם כולל

קבלה עצמית היא אכן חשובה, קריטית ועיקרית והיא חלק ממה שנקרא לצאת מהארון.

למעלה