אני מיואש....

nt777

New member
אני מיואש....

כבר בן 25 וחצי לא רואה אור בקצה המנהרה..... חבל על השנים הללו ..... יש לי הערכה נורא גבוהה לעצמי ללא גאווה חלילה אני נראה טוב עובד במקום מסודר קובע עיתים ורודף אחר האמת ללא צביעות רק שאני נופל בין הכסאות כיוון שהלבוש לא חרדי מושלם. הכי קשה בגיל הזה שכבר כל החברים נשואים ואתה ממש מרגיש שאתה שורף את שעות הפנאי שלך בהם אני חייב להשתחרר מעט. תנו עצות מה לעשות???

סבבה אז אם נצא מנקודת המבט הזו../images/Emo13.gif

הייתי מייעצת לבחור כזה דבר: ראשית כל יש בחורות שמתחברות לסגנון הזה. אותי אישית זה לא ממש היה מרתיע,כלומר אני מעדיפה יותר שחור לבן,אבל אני יכולה לחיות עם משהו אחר למשל. מעבר לזה במידה וזה ממש סותם אפשרויות באופן ממש רציני,כלומר באמת שאין הצעות לשידוכים בגלל זה,הייתי מציעה לשנות את הסגנון,לא יקרה כלום,אנשים משתנים כל הזמן ואם זה מה שצריך על מנת להתחתן,זה מה שצריך לעשות בעיני.

כמוני כמוך

לא החרדית הנורמלית.. צא לשידוכים/הכרויות שמתאימים לסגנון שלך לא חסר .. ואל תסתכל על אחרים בתור מושא לקנאה כל אחד והחיים שלו.

קליט

New member
תשלים עם המצב, ותשקיע יותר בקשר עם שדכניות

לא חסר שדכניות בנט . זה נחמד בס"ה להכיר שדכניות ולהתעסק עם זה . אתה אמור להשקיע יותר . ותמצא גם תמצא מישהיא עם חולצה צבעונית . . או שתגיע למסקנה שזה לא זה ושוה לך ללמוד חצי יום ולהתחבר לאיזה מגזר . "וברכתיך בכל אשר תעשה", הרבה פעמים - אם עושים -יש ברכה . בהצלחה !

הפרחים2

New member
קליט.........

אתה מוכן להסביר לי מאיפה האופטימיות הנדירה הזאת?? נולדים עם זה??!!:)

קליט

New member
פרחים

אני באמת חושב שיש לו תקוה, יש איזה עשר בנות בארץ שמתאימות לו והוא אמור לאתר אחת מהן . . המצב שלו שהוא אמור להשקיע יותר, אז אוקי, אפשר לחיות עם זה ! . ועדיף שיעשה זאת עכשיו בגיל 25, ולא בגיל 35 או 45 . . .

הפרחים2

New member
א.אתה צודק

ו.ב.לא התכונתי לתגובה הזו צפציפית אני עוקבת אחרי האופטימיות שלך לאורך זמן וחייבת לציין שאתה מקרה נדיר תמשיך כך:)

קליט

New member
מענין מה שאת אומרת.. אני מנסה לשמור על אופטימיות.. תודה רבה

במקום להתבכיין

אם המצב באמת חורה לך..אז שנה את הלבוש והכול יבוא על מקומו בשלום!

כי חרדי לא מתלבש כך..

ואם חשוב לו למצוא מישהי איכותית כמהו עליו להיות כצפיותיה!אלא אם כן רוצה מזרוחניקית... גם המודרניות ביותר לא מתחתנות עם אחד ששם ג`ינס!

העולם

סביבך, עיזבי עדיף שלא תתעמקי אבל יש. ואגב, אין כ"כ הבדל בין גינס שחור \ דגמח[צבעוני] \ גינס קלאסי...הכל בערך אותו סגנון

nt777

New member
סילה ניתחת נכון את סגנון הלבוש

השאלה שלי היכן אוכל למצוא בחורות בעל השקפה חרדית שיסכימו לקבל את הסגנון שלי?

למעלה