אני מיואש לגבי XPS1530

dinraz

New member
אני מיואש לגבי XPS1530

עד שיש את המחשב שחלמתי אני מבין שלא יובא לארץ..........למה הוחלט לא להביא אותו? אני בטוח שיהיה לו ביקוש מטורף. יש למשהו מידע כלשהו?

kobi 23

New member
אבל'ה

אני מאחל יאוש כזה לכל עם ישראל. לדעתי זה עוד מוקדם לדעת אם באמת ייבאו אותו לארץ או לאו. יש כמה יבואנים מורשים וכל יום דברים יכולים להשתנות לדעתי אם יבואן אחד יחליט בכל זאת להביא אותו יבואו גם השאר. כך זה במקרה של הXPS 1330,עד כמה שידוע לי CMS התחילו (לאחר הרבה זמן) והיום יש לפחות שניים

RoyBO

New member
(הרבה זמן)= אני חיכיתי 3 חודשים!

אבל בפועל זה לקח חצי שנה עד שהגיע.

dinraz

New member
מה הסיבה שלא יביאו אותו?

מחשב פצצה עם ביקוש מטורף......אגב בNOTEBOOKCLUB אמרו לי שאפשר לייבא BACK TO BACK. למשהו יש מושג איך זה נעשה? ואיך בדיוק יהיו אותיות בעבירת?

bar666xp

New member
זה בערך כמו לשאול למה בכל הפירסומים מופיע..

WINDOWS VISTA?! ולא מופיע בפירסומים FREEDOS? או ביכלל למה החברות מתעקשות למכור עם WINDOWS ולא מציעות למשתמש איזו הפצת לינוקס כמועדפת? בקשר לדגמים אילו ואחרים בדר"כ רק לאחר כ6 חודשים הם מגיעים לארץ ויש דגמים שביכלל נימכרים רק בארצות אילו ואחרות ויש שפשוט לא נימכרים בארץ... לא ביבוא סדיר בכל אופן... בדר"כ זה תלוי במה ניראה לחברה/יבואן שימכר טוב בארץ ומה לא ניראה לו שיהיה ביקוש גדול ו/או יפגע במכירות של דגם אחר שמיובא כרגע {לרוב יעכב את הגעת הדגם בכמה חודשים נוספים} וכו' וכו'....

RoyBO

New member
BACK TO BACK=

אתה יושב עם הסוכן של נוטבוקלאב, מפרט לו מדויק את הרכיבים וכל ההרכב של המחשב שאתה רוצה. הסוכן פונה ליבואן , נגיד CMS, CMS מגיש הצעה על ייבוא של המחשב - יחידה אחת- משמע לא זול בכלל- אחרי זה הסוכן של נוטבוקלאב אומר לך את המחיר הסופי (גם הוא רוצה להרוויח). היתרון, אתה מקבל מחשב עם 3 שנות אחריות (צריך לבקש), עם עברית (לבקש) וכן הלאה. שיקול שלך, אני מעריך שזה יכול להגיע לסביבות 9K אולי קצת יותר ותלוי בקונפיגורציה. זה עולה הרבה משום שזה ייבוא ליחידה אחת וגם אין לך אפשרות להתמקח על מחיר משום שאין את המחשב בשוק.

זרדוז

New member
מה אתה כ"כ מתלהב ? מה כבר יש בנייד הזה ?

ומנין הבנת שהדגם הזה לא ייובא לארץ ?

RoyBO

New member
תכלס!

חוץ מHDMI אין בו שום דבר שאין ל1520. קצת יותר קל זה הכל ויש לו SLOT DVD \BLUE RAY (גם ב1520 יש אפשרות לBLUERAY).

זרדוז

New member
אין ספק שהוא יפה מאוד

אבל מי צריך BLUE RAY ? מילא SLOT LOADING... קצת סיגנון... בעולם, הדגם הזה כבר משווק? וכמה הנזק?

RoyBO

New member
סביבות 7K בדוק באתר של דל

לדעתי זה ZOL לקראת הקריסמס.

RoyBO

New member
תראי איפה

בטח בBUYFORLESS זה ייבוא עצמי. שנה אחריות בחנות.

למעלה