אני מיואשת!!!

אני מיואשת!!!

הותיקות מבינכן שמכירות אותי בטח שמו לב שאני כמעט ואל מבקרת כאן לאחרונה. התחלתי לעבוד, אצנם מהבית אבל כמטפלת ואין לי דקה לנשום ולטפל בבית. במשך השבוע אני משתדלת לעשות את המינימום ההכרחי של סידור וכלים וכמובן שבזכות כמה הרגלים טובים שצברתי בפורום כבר אין לי ערימות כביסה נודדות כי אני מפלת מיד כשאני מורידה מהחבל. היו לי מלא פרוייקטים מתוכננים בית. כשהעיקרי הוא עיצוב הסלון מחדש. אז קנינו את הספות אבל היה לנו מזל נאחס עם השולחן שלון שרצינו - קנינו באיקאה וכשהגענו הביתה גילינו שהאריזה פתוחה, העץ מתפורר והזכוכית שבורה. מזל שהשירות שלהם מעולה ומיד זיכו אותנו. היחלטנו לקחת שולחן אחר שכרגע אין במלאי אז אנחנו מחכים. בינתיים גם התקציב שהקדשתי נגמר בגלל דברים שלא היו תלויים בנו כמו המזגן שהתקלקל
. כמובן שגם כל שאר הפרוייקטים שתלויים בכסף נדחו. קשה לי ואני מיום ליום מעריצה יותר ויותר את כל הנשים העובדות שמצליחות לנהל משק בית נורמלי. עוד משהו מייאש זה שאני מרגישה שנגמר לי מקום האיחסון בבית וזה עושה לי חשק לעבור דירה. עשיתי בירור ראשוני של מחירי דירות כמו שאנחנו רוצים ואין סיכוי שנצליח בשנים הקרובות להגיע לזה. אני צריכה חיבוק
נקודת האור היחידה כרגע היא שהצלחנו להוריד כתמים רבים מאוד מהבלטות ולהלבין אותן. החיסרון היחידי הוא שזה הוריד את הפוליש ועכשיו הריצפה קצת מט. ביום שישי נקנה פוליש חדש ונבריק אותה. אני מקווה שלאורך הזמן הברק יצטבר ואני אהיה מרוצה.

SILIVAS

New member
../images/Emo24.gif

אין לי כרגע עצות (המח חדל לתפקד) אבל נשמע שאת צריכה תקופת התסתגלות למצב החדש ולמצוא את מקומך מחדש בבית ובטיפול בו לילה טוב
ובהצלחה

טליW

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענק../images/Emo70.gif

ואני חושזרת לארוז (מחר עוברים דירה.... אם כבר מדברים על יאוש
)

YULI9

New member
שולחת ../images/Emo24.gif גדול.

אני בטוחה שכשתתרגלי לעבודה החדשה תמצאי גם את הזמן להקדיש לבית, (הרי הילדים ישנים לפעמים
) תחזרי לשיטה של פרוייקט קטן בכל יום ובלי שתרגישי הבית יחזור לקדמותו. אם פתאום חסר לך מקום אחסון סימן שיש יותר מדי חפצים (אצלי זה סימן בדוק) וזה הזמן למסור ולזרוק.

אמא של ../images/Emo24.gif רק עכשו גיליתי שתפוז בלע לי את

מה שכתבתי בלילה ... קודם כל -לעבוד בבית זה לא פיקניק ,ומנסיון .את בבית ואת לא פנויה לבית .בטח לא כשאת מטפלת בילד שאת עדיין לא זורמת איתו .הזמן לא שלך והקצב לא שלך .אל תלחצי . ברגע שתלמדי לזרום עם הילד ,תוכלי לארגן לך את הזמן בו הוא ישן ,משחק או סתם רגוע לידך -ואז תוכלי גם למצוא את הזמן לארגן את הדברים שלך .זה לוקח זמן ,וזה טבעי . הרבה יותר קל לצאת לעבודה מחוץ לבית ,וכשאת חוזרת הבית מחכה לך בלי יסורי מצפון ש"היית בו ולא סידרת אותו ". סדרי לך סדר עדיפות .מה עקרוני ומה פחות .תנסי לא לראות את מה שלא חשוב ,וכשתתארגני עם הזמן סדרי סדר עדיפויות חדש . ולגבי הבית -תמיד אני אומרת ,שיש אנשים (אנחנו רואים את זה בעבודה שלנו) שאין להם בית .אנשים שמסתבכים קופצים מעל הפופיק שלהם ונשארים קרחים מכל הצדדים .אז תהני שיש לך את הגג שלך ,וזה יבוא .אולי קצת יותר מאוחר -אבל תמיד אפשר לחלום . שתהיה לך שבת נפלאה ,עם הרבה
גם אם זה רק ווירטואלי .

למעלה