אני מיואשת

אני מיואשת

כלום לא הולך לי, ביום ההולדתשלי בעלי ניסה להפתיע אותי באותו חדש, אך האוטו "נתקע" והלך לו ראש מנוע. בעבודה שלי העניינים לא מסתדרים, בשנה שעברה נכנסתי לעבוד ומאז יש לי רק קשיים, לא הולך, כאילו שיש משהו או מישהו שכל הזמן מפריע לי להתקדם,כמה שאני משקיעה וכמה שאני משתדלת, זה לא הולך,מקום העבודה שלי היה בסקנת סגירה בשנה הבאה, (תחילת שנת לימודים, אני מנהלת מעון יום), אני מתגוררת ביישוב חדש, וכל דבר שאני שמה בו יד מתורפד ע"י מספר אנשים שגרים בישוב ועיניהם צרה על כל דבר שאני עושה, אולי אני נשמעת קצת פראנואידית, אבל זה מה שאני מרגישה, מבחינה מקצועית לא מסתדר לי כלום מאז שעברתי לגור בישוב הזה. אולי בבקשה ממך, תוכל לעזור לי, ולכוון אותי, האים יש לי עתיד, האים אמצא עבודה שאוכל להנות ממנה ולהתמיד בה, ולחיות את חיי בשקט ובבטחון? אני מבקשת בכל לשון של בקשה, בבקשה, אני במצוקה. תאריך הלידה שלי הוא 6.8.66. בבקשה, בבקשה, בבקשה.

יש תקופות כאלה, מלינק´ה.. ../images/Emo39.gif

ואולי בגלל זה גם שלחתי לך פרח, ובואי רגע וננסה לראות את החיובי : בעלך ניסה להפתיע אותך, אבל האוטו נתקע והלך לו ראש מנוע ? קודם כל יפה שיש בעל - יש הרבה נשים בלי המצרך השימושי הזה בסביבה. הוא גם ניסה להפתיע ? זה ועוד יותר יפה, ועוד יותר נדיר. לפעמים הוא יכול להפתיע, אבל לא בסוג ההפתעה שאת מתכוונת.. רק על שני אלה צריך להגיד תודה. הלך לו ראש מנוע ? ננגב דמעה, ונגיד תודה על כך שזה לא הראש שלו שהלך, או לחילופין שלך (יש גם בעלים כאלה..). אנשים מטרפדים לך את הפעולות ? סימן שאת עושה דברים טובים, כי אנשים רעים נטפלים דווקא לטובים. מבחינה מקצועית לא מסתדר כלום, אז אולי הגיע הזמן לעבוד בישוב אחר בסביבה, או לעשות משהו קצת שונה.. אין טוב בלי רע, וכל דבר הוא סוג של בית ספר. אני מסתכל בתאריך הלידה שלך, ורואה שכל הכוכבים לא רעים בכלל, עם דגש מיוחד דווקא על מזל סרטן, מקום שבו יופיטר מתחיל לבקר עכשיו ויביא בקרוב בשורות טובות. רק מרקורי שלך נמצא בהילוך אחורי במפת הלידה, מה שאומר שקשה לך ללמוד מאחרים אלא רק מהנסיון של עצמך, ונראה שהחיים שלך מזמנים לך בדיוק את הנסיונות האלה.. אז מעכשיו - נא לשמוח עם הבעל המפתיע, להחליף ראש למנוע (או להיפך), לשלוח חיוך ללהקת המטרפדים למיניהם, ולשמוח שיש את כל הדברים החשובים, וגם בריאות טובה (אם לא כתבת - סימן שהיא טובה, כי אחרת מן הסתם לא היית מפספסת אותה..) ובעזרת השם (עוד מישהו שיכול לעזור אם רק יגייסו אותו) תמצאי גם עבודה עם סיפוק בשנה הבאה, ונחליף מזוזה, ונאמר ´אמן´. ורק לקרוא את הכל בחיוך, ולראות שבגדול - לא הכל באמת נורא כל כך, נכון ?..

יאירי, תודה, תודה, ת ... ../images/Emo25.gif

המענה שלך החדיר בי שמחה ונשימה טובה. אני מבינה עכשיו, צריך להסתכל חיובי על החיים ואז הם יהיו בהירים יותר וטובים יותר, לא לשקוע בעבר, בשחור, לעלות מעל פני המים ולנשום עמוק. אני שמחה שהקשבת לי, ויותר שענית. יאיר רק אם תוכל להבהיר לי יותר לפי מה שאתה רואה האים המקצוע שבחרתי בו (מנהלת מעון יום) מתאים לי או האים עלי לחפש עבודה במקצוע אחר, האים אתה רואה עתיד במקצוע הנוכחי ואם כן האים הוא מצליח?

למעלה