אני מיואשת!!!!!!!!!!

אני מיואשת!!!!!!!!!!

אוף נמאס לי מהכל! אבל דבר ראשון אני רוצה שתדעו שאנחנו שתים שתי אחיות תאומות ואני לא מצליחה להחליף שם כי השם חולה על בנחמין ממש לאמתאים לי אני בדיוק ההפך ! אז תדעו שעכשיו מי שכותבת קוראים לה שיר והיא ממש לא חולה על בנחמין! ואתם יודעים למה אני מיואשת 2 סיבות: 1.אני לא מצליחה לראות המורדים! פעם הצלחתי כיום לא!אז מי שיכול לעזור לי שישלח הודעה אבל שיכתוב בנושא:לשיר. 2.נמאס לי כל יום להיכנס ולראות את הירידות שלכם על פליפה! אפשר לדעת מה הוא עשה לכם? אני נעלבת בשמו הוא השחקן האהוב עליי חוץ מילדה אחת כל הפורום נגדו למה? טוב אז זהו להיום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בקשר למורדים ולענות לי בקשר לפלי. ודבר אחרון בשביל שתבדילו ביני לבין אחותי אני [שיר] בכל סוף הודעה יכתוב פליפה +שיר =אהבה לנצח

הנה תשובה בשבילך

מהסיבה הפשוטה ש... אני לא אוהבים אותו!!! חות מזה תאמיני לי זה לא כל הפורום, אני ומרי לא כעל כך סובלות אותו, זה רק שתינו! כמו שלנו יש דיעה לך יש אחרת את יכולה לעשות מה שאת רוצה.

חגית756

New member
גם אני שונאת אותו ...

למרות שהחברה הכי טובה שלי מתה עליו... אז אל תגידו לה! חחח

telenovela

New member
הוא לא כזה מגעיל........

אני לא שונאת אותו ואני לא מתה עליו! הוא בסדר... ושהייתי אתמול בברכה אז היה שם מישהו דומה לפלי שתי טיפות מיים וזה ממש מעצבן למה כי כשטסתי לפריז היה מישהו לפני (אין לי מושג מאיפה הוא) שהיה דומה לבנחה שתי טיפות מים ולא יכולתי לשאול אותו כי הוא ישן... ובנחיתה הייתי בתא הטייס ואז אני וחברה שלי ראינו אותו ברחוב אבל היא לא צלמה תמונה שלא ככה שאין לי מושג מי זה היה

לחולה על בנחמין ../images/Emo129.gif

סליחה???
לא נראה לך שהשם משתמש שלך
"קצת"
מזכיר את שלי?
אם את לא מצליחה לשנות אותו אז תעברי משתמש או אל תגיבי...
לא כל כך אכפת לי אבל זה ממש מרגיז!!!!
ארג...

למעלה