אני מיואשת.

lini18

New member
אני מיואשת.

מיקה לא יגיע אף פעם להופעה בישראל? הופעה שלו זה החלום שלי.

lini18

New member
פשוט..

כבר שנה אני מחכה לזה. או יותר או פחות.. משהו בסביבות שנה. אני רואה כל פעם שיש הופעות באירופה.. וראיתי בטלויזיה הופעות בלונדון ופריז.. כ"כ בא לי הופעה שלו כבר.. אף פעם לא אהבתי זמר כמו שאני אוהבת אותו. הוא לא סתם זמר שאני שומעת שירים שלו בפלייליסט.. הוא הזמר. אוף.

קארין 555

New member
חחח זה בסדר

כוללננו מה זה מייואשיםםםם .. אבל אם את ממש רוצה לראות את מיקה בהופעה, ויש לך אומץץ.. אז תלכי להופעה שלו בעמאן יש כניסה לישראלים.

lollipop161

New member
שמעי

אני באמת בטוחה שהוא יבוא לכאן בסופו של דבר, כמו שהוא עצמו ענה כשהוא נשאל על ישראל. צריך קצת סבלנות, הוא בסה"כ בתחילת דרכו.. הידעת שאפילו בארגנטינה (דרום אמריקה) הוא עוד לא היה? וחולים עליו שם!!! הוא פשוט לא יכול להספיק הכל... אבל הוא יבוא לשם מתישהוא. הביאוס הוא שהוא יהיה בים המלח עוד שבועיים אבל בצד השני חח

נועוש22

New member
כולנו ככה

הגעת למקום הנכון זה כמו קבוצה למכורים...[= יהיה בסדר בינתיים יש לנו רק לשמוח כי ככה כשהוא יבוא יהיו לו יותר שירים ואז ההופעה תהיה יותר ארוכה יהיה טוב...

lini18

New member
חח כן..

אני פה הרבה זמן בפורום.. אבל אין לי זמן להגיב.. אני מידי פעם כותבת.. ואין לי אומץ להיכנס לעמאן.. וגם לאמא שלי חח ובאמת אני מיואשת כבר.. כל פעם אומנים הכי לא קשורים מגיעים לפה.. NOT FAIR.. :(

FoolishlyFab1

New member
אם כולנו נעשה מה שהצעתי נתקשר ונשלח פקס לחברה

שהביאה את שון קינגסטון אז אולי יקרה משהו אז מתי נכתוב מכתב?

lollipop161

New member
אז רוצה להתקשר?

לא צריך אפילו לשאול, פשוט תתקשרו... אם כן, תגידי הם שמיקה הולך להופיע בירדן בים המלח ואח"כ בלבנון (אני יודעת שאין מצב שיארגנו כאן הופעה שלו, אבל שידעו....) ועל העצומה (אל תגידי מספר מדוייק של חתימות, אלא 'הרבה') כמובן על זה שיצרנו קשר עם ההנהלה שלו.. אז רוצה?

lini18

New member
יאללה!

בואו ננסח מכתב מהפורום הרשמי.. נצרף קישור לעצומה.. לפורום ולאתר הישראלי.. ונשלח לאימייל של האמרגן של מיקה (דרך אגב.. יש לו אמרגן בארץ? אם כן אז אפשר לכתוב בעברית).. וגם לכתוב לחברה שהביאה את שון קינגסטון.. קדימממהה~!!

the Champions

New member
גם

חברת הפאלפונים אורנג' מביאה את פול מקרטני! שזה ממש השג, לדעתי פנייה לחברות הסללולר יכול להיות משהו ממש מועיל. הם הכי בעניין של להביא מוזיקאים מחו"ל לארץ. עם תפנו אליהם לדעתי זה יכול ממש לעזור

למעלה