אני מיואשת

• פותח הנושא poli4
  • פורסם בתאריך

poli4

New member
אני מיואשת ../images/Emo7.gif

הייתי היום באולטרסאונד והמציאות טפחה על פניי. זקיק 19 ורירית 4 מ"מ. כל כל קיוויתי שעם זריקות הרירית תתעבה. איך אפשר לעבור את הטיפולים האלו שאין אפילו תקווה????

פּוֹנְג

New member
פולי..... אבל אבל אבל למה שהיא לא

תתעבה עוד.? יש עוד קצת זמן עד לביוץ (יום יומיים) ואחר כך עד להשרשה (יותר מיום יומיים) שלא נדבר על כך שאולי 4 זה לא ממש 4 ויכול להיות גם יותר. אל תתיאשי כל כך מהר אל תתיאשי בכלל.

אפרסקה

New member
אמנם אני לא כ"כ יודעת מה לומר

כי אני לא מי יודע מה מבינה בריריות (זה דבר אחד שלפחות הוא מתפקד אצלי...) אבל מחזיקה לך אצבעות!!

babywishing

New member
פולי ../images/Emo24.gif

לא יודעת מה להגיד כדי לנחם ולעודד ולא כל כך מבינה ברירית, אבל הבנתי פה מהפורום שיש טעויות מדידה של 2 מ"מ, ויכול להיות שהרירית כבר 6 (אמן
), ועד הטיפול עוד יום יומיים היא תגדל עוד 2 עד 4 מ"מ. שולחת לך חיבוק ענקי

סנונית 1

New member
פולי מתוקה לא לבכות

אני כל כך מבינה אותך החודש הלכנו על טיבעי והזקיק היה בגודל 14 הרופא אמר שאין סיכוי כמובן חזרתי הביתה שקטה ודומעת כל הדרך אבל החלטתי שתמיד יש תקווה. אז קומי תשטפי את הפנים ותכניסי את התקווה בחזרה ללב. בהצלחה.

רוית ב

New member
פולי את תופתעי לדעת....

כמה מהר מתעבה רירית עם כוריגון וכמה מהר גודלים זקיקים לפעמים עד 4 מ"מ ב 24 שעות - אצלי כבר היו הפתעות כאלו...... מחבקת אותך ונשיקה גדולה אל תתיאשי.

נועם@בת

New member
אווווף, הריריות האלה ../images/Emo46.gif

שאלה, האם זאת פעם ראשונה שהרירית לא מתעבה? האם עברת בירור מעמיק יותר למצב הרירית והרחם? יכול להיות שהרחם שלך נפגעה בעקבות ההפלות.
נועם

עוד לא להספיד שום דבר...

אני לא אחזור על מה שכולן אמרו, רק אחזק את העובדה שאת חייבת לשמור על אופטימיות ולהבין שהרופאים לומדים את הגוף ואת התגובות של הפרמטרים השונים המשתתפים. זה כנראה לוקח זמן, ואין קיצורי דרך(!) היי סבלנית וחשבי חיובי..!זה ישתלם בסוף! שרון

בולה101

New member
לא להתייאש../images/Emo24.gif

אני אומנם לא מבינה גדולה בריריות אבל ידוע לי אל בדיקת פיפל שעושים ביום ה 21 למחזור שבודקת את הרירית. מעין ביופסיה. אני לא יודעת אם זה קשור לרירית שלך אבל שווה לבדוק. ד.א בעקבות הבדיקה הזו הוכח שהיו יותר הקלטויות. אז יאלה לכי לשטוף פנים ואל תספידי אף פעם טיפול באמצע. הכל שם משתנה בפנים. הנה אחרי שלושה ימים מהשאיבה הודיעו לי על עוד עובר שהתפתח. הכל יכול להיות התעודדי

Big Mama 1

New member
סליחה, יש לי שאלה של ../images/Emo163.gif,

מה אמר הרופא? אין לו מילה בעניין? אני בטוחה שהרופא עוד לא הספיד לגמרי את החודש, וגם אין צורך. הכוריגון עושה פלאים לרירית, ולהזכירך, ש - א. יכולה להיות סטייה במדידה, זה בכל זאת US, ו - ב. היו כבר דברים מעולם, שרירית דקיקה וחתיכית שיחקה אותה בגדול! תקחי את עצמך בידיים, הילד שלך צריך אמא אמיצה וחזקה ולא חלשלושה! אוהבתותך.

למעלה