אני מיואשת

בטי בופ3

New member
אני מיואשת ../images/Emo7.gif

סיימתי את האנה קימי ואני מחפשת יפנית חדשה... חשבתי לראות משהו עם יקוטה טומה אבל לא ממש אהבתי את הפרק הראשון של Honey And Clover ולא ממש התחברתי לAkihabara@Deep. למישהו יש המלצה למשהו טוב עם יקוטה טומה? ואם לא אני אשמח לקבל המלצה לקומדיה יפנית, אבל כזאת שתכאיב לי את הלחיים מרוב צחוק!! אריגטו!!!

edvil1

New member
אממ אני יכולה להציע לך

על Zettai kareshi שזה עדין משודר ביפן חסר רק עוד פרק אחד אני ממש נהנת ממנה היא מצחיקה וקלילה אומנם זה לא עם טומה אבל זה עם נאנבה סאמפי מאנה קימי =] לא יוצא לי לראות הרבה קומדיות אבל אם את רוצהגם ז'ארנים אחרים רק תבקשי ^___^

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאמ~

Honey and Clover די מדכא האמת,וAkihabara@Deep דווקא ממש חמוד למרות שכנראה זה עניין של טעם ^^". לצערי זה שתי סדרות יחידות שראיתי איתו,אבל אולי כדי שפשוט תעברי על רשימת הדרמות בהן הוא שיחק ותחברי לך אחת. אני מצטרפת להמלצה של לראות Zettai kareshi!~

בטי בופ3

New member
תודה!

תודה לשניכם! נראה לי אני באמת אראה את Zettai kareshi ועוד שזה עם ננמבה מינאמי מהאנה קימי! תודה.!

kiCkiC

New member
נראה לי שגם אני אתחיל...

אני שומעת על זה הרבה לאחרונה

שלום לך אני ממליצה על..../images/Emo24.gif

חנה יורי דונגו סידרה ממש מעולה לא תתאכזבי.
יש לסידרה 2 עונות וראיתי את שניהם.
קומדיה רומנטית בסגנון חנה קימי.
אזזזזזזזז תהני ותגידי אח"כ איך היה.
באהבה זיוון!!

בטי בופ3

New member
ראיתי את האנה יורי דנגו

ראיתי את שני העונות ואהבתי יותר את הראשונה... יש לכם אולי עוד המלצות כי חברה שלי אמרה לי שהיא התחילה את Zettai kareshi ולא ממש אהבה ... אז עוד המלצות יתקבלו בברכה

kiCkiC

New member
אני יכולה להמליץ לך

על קוריאנית שתפיל אותך מצחוק וזה SOULMATE... יפניות ראיתי רק את האנה יורי ו PRIDE בינתיים... אבל PRIDE לא בדיוק קומדיה

edvil1

New member
ממליצה לך בכל זאת לנסות

לכל דרמה יש כאלה שיותר אהבו ויש כאלה שפחות לא ממליצה לך לפסול את זה בגלל שמישהי אמרה לך שהיא לא נהנת מזה כי יש הרבה שכן אז לפחות תנסי =]

DanieLushka

New member
../images/Emo41.gifהייתי בול איפה שאת אחרי האנה קימי אין הרבה

דברים שישתוו לזה.. אבל למזלך יש עוד דרמה אחת שמגיעה לרמה הזאת D: My Boss My Hero.. חובה חובה חובה. הדרמה הכי טובה\מצחיקה\מטורפת שראיתי עד עכשיו.. והיא אפילו מרגשת בסוף
אם עוד לא ראית רוצי לראות.

בטי בופ3

New member
החלטתי ללכת על דרמה...

ליטר 1 של דמעות היה ברשימת המתנה שלי והחלטתי בשישי שהגיע הזמן לראות אותה! למרות שזה ממש ממש לא קומדיה, אני מרוצה שהתחלתי, אני עכשיו בפרק 3 וניראה לי שעד הפרק האחרון אני באמת אגיע לליטר של דמעות... מישהו פה ראה אותה?

DanieLushka

New member
עוד לא ראיתי אותה.. אני תמיד מתכננת אבל

אני לא מתה על סדרות טרגיות. (למרות שעל סרטים מאוד. כמה שיותר עצוב יותר טוב) פשוט קשה לי למשוך את זה כל-כך הרבה.. אני מעדיפה קומדיות\מתח\אקשן.

בטי בופ3

New member
גם לי טרגיות עושות כבד על הלב אבל

החלטתי שאני לא יכולה לראות הרבה קומדיות ברצף ואז לראות את כל הטרגיות, צריך לשלב!

kiCkiC

New member
גיוון תמיד מבורך..

רק לפני שיושבים לראות טרגדיה צריך לבדוק טוב טוב מה האיכות שלה לדעתי. יצא לי לראות טרגדיות מעולות וטרגדיות גרועות שהשאירו רק טעם מר בפה...

kiCkiC

New member
אוקיי..

מצבור הטרגדיות שלי לא כזה גדול אבל ממה שראיתי: הטובה ביותר הייתה ללא ספק DAMO שבה הסיפור עצמו היה העניין המרכזי ולא הטרגדיה - בכלל זו אחת הדרמות הטובות ביותר לדעתי. הגרועה ביותר הייתה ללא ספק AUTUMN TALE שהייתה מיושנת, צפויה, דביקה ואפילו קצת חולנית לדעתי... והיא גם מסוג הטראגיות של המחלות, מה שאני ממש ממש ממשששש לא מסמפטת. טרגדיה בסדר לדעתי היא IF IN LOVE... LIKE THEM גם היא מבית היוצר של סרטן בע"מ אבל הרבה יותר חביבה מהקודמת - אולי זה בגלל שהיא לא נמרחת - רק 4 פרקים.

למעלה