אני מיואשת עזרו לי..

אני מיואשת עזרו לי..

זהו!! הרמתי ידיים.. המורה של יהונתן התקשרה אליי עכשיו, למרות הרייטלין 20 מ"ג שהוא לוקח, הוא מציק לילדים, מלשין, לא מרוכז.. מה אני עושה לעזאזל???????? כבר אין לי כוחות אני כל כך מיואשת, נמאס לי מהטלפונים האלו, נמאס לי מזה שיש לו בעיה חברתית, נמאס לי שאף ילד לא רוצה לשחק איתו.. כואב לי לשמוע אותו מיילל בלילה מתוך שינה כמה הוא עצוב ואין לו חברים..למה פאקינג הדמעות יורדות להן? למה?????

שמיםלי שלום.. כמה מילות עידוד

אני שומעת את העייפות, היאוש וחוסר האונים. מותר לנו כאן לבכות אבל אין לנו את הלוקסוס להשבר אל מול הילדים שלנו שצריכים אותנו.. אני לא מכירה את הסיפור שלך ושל יונתן.. האם הוא מאובחן? מטופל?האם נעשתה שיחה עם המורה, היועצת ונבנתה תכנית עבורו? אני יודעת שמדובר בעבודה רבה בלנסות לבנות תכנית אך מנסיוני - זה עובד! וגם לי יש ילד לא פשוט ואני משערת שרבים כאן בפורום יכולים להזדהות איתך ועם הקשיים.. מחזקת את ידייך.. תספרי קצת יותר ואולי נוכל לסייע........ קבלי חיבוק

ותיקי הפורום מכירים..

הוא מאובחן ADHD אבל המצב לאחרונה רק החמיר, מתחילת השנה ניתן לו טיפול פרטני בביה"ס עם בעלי חיים, לאחרונה התחילו לטפל בו במסגרת ביה"ס בשיטת "אלבויים", ביה"ס משקיע שעות על חשבונו שמשרד החינוך לא מוכן להשתתף בהם וממש צועד לקראתי.. אבל.. משום מה הריטלין 20 מ"ג לא משפיע עליו, 10 המ"ג משפיע עליו היטב אבל הופך אותו להיות אפאתי וחסר תיאבון..הוא ילד מאוד נבון, מתבטא היטב בע"פ, {הוא בכיתה א'}, ברגע שזה מגיע למצב של עבודה פרטנית הוא איפושהו הולך לאיבוד, קשה לו לשבת ולעבוד בכיתה, הוא זקוק את המורה לצידו תמיד, אני פשוט אבודה..

לשמיםלי

קודם כל נשמע שהוא לא מטופל נכון תרופתית. זה משהו מאד משמעותי שחייבים לבדוק. טיפול נכון יכול להפוך את כל הטיפול המערכתי למוצלח יותר. מלבד זאת צריך אולי לשלב שיטה התנהגותית והיועצת יכולה לסייע לך בענין. צריך לבנות תכנית מפורטת עם התנהגויות ספציפיות שאותן רוצים להכחיד או לחזק ועליהן לתגמל.. אני לא מכירה את שיטת אלבאום אז לא יכולה לחוות דעה בנושא. מאד ממליצה לך להעזר במחנכת וביועצת ובצוות הטיפולי של בית ספר. לא להרים ידיים כי הילד קולט את חוסר האונים שלך וזה מאד מפחיד אותו דבר שעלול לגרום לו לעוד יותר קשיים. (אני כזה חזק שמצליח להרוס את אמא שלי...?) אל תתני לו תחושה שהכל אבוד. דבברי איתו בשקט, בערב או מתישהו שתמצאי זמן איכות ותגידי לו שאת יודעת שקשה ושאתם תמצאו ביחד את הדרך ואת הפתרונות הטובים עבורו..

למעלה