אני מחפש
חדש מתאים עבורי

יונתן 99

New member
אני מחפש ../images/Emo56.gif חדש מתאים עבורי

שלום לכם/ן,...זו הפעם ראשונה שהגעתי לפורום, אני כבד שמיעה תושב הדרום, ועונד מכשיר שמיעה אנלוגי די חדש (כולל T) במצב מצויין ותקין. ומתעניין לרכוש סלולרי חדש בפעם הראשונה, והבחירה בין דגמי סלולרים הנמכרים בשוק הישראלי שחיפשתי עד כה באתרים לא קלה עבורי, כי אין לי מושג באיזה דגם מתאים לי שאוכל לשמוע היטב בשיחה ללא רעשי רקע או שיבושים, ולכן אזקק לעזרתכם/ן ושתמליצו לי על הסלולרי שמתאים עבורי ככבד שמיעה. ומה שאני מחפש בסלולרי: 1.מבנה המכשיר: פומית (צדפה) 2.מקשים גדולים וקלים לשימוש (מקשים יעודיים לשליטה בעוצמת הקול) 3.סים טוקמן/ביג טוק (ללא דמי מנוי חודשיים) 4.רטט מובנה 5.רמקול פנימי מובנה 6.שליחת SMS 8.מחיר העלות עבור המכשיר החדש שארצה לרכוש, עד 350 ש"ח. ומה שחשוב לי בסלולרי זה רק לדבר בשיחה, ולשמוע היטב ממישהו(עם מצב T). אשמח להצעות, ותודה לעונים.

יונתן 99

New member
מה עם דגם הסלולרי Alcatel OTE206C?

האם הוא תומך במצב T שאפשר לשמוע טוב ללא הפרעות מיותרות?

זהבית135

New member
יש את כל מה שאתה מחפש בנוקיה C5, רק ש...

הסכום שאתה מקציב לקנייה הזו פשוט לא מציאותי. המכשיר ALCATEL שציינת אינו מוכר לי, הנוקיה 2760 הוא כמדומתני דגם מיושן בתצורת בר שאין בו הגברה מיוחדת ואינו נגיש מבחינת מקשים כי הם זעירים, ואילו ה-C5 הוא דגם קלאסי (לדעתי הוא גרסה מחודשת של מכשירים שהיו בשימוש לפני 4-5 שנים), רק שאינו בתצורת צדפה. רוב המכשירים בשוק היום הם בעלי מסך מגע, וקשה מאוד למצוא מכשיר שיתאים הן ללקויי שמיעה והן ללקויי ראייה, שנראה לי שזה מה שאתה מחפש. המכשירים בעלי המקשים הולכים ונעלמים בכלל מהשוק. גם אני חיפשתי לפי אותם קריטריונים ונאלצתי להתפשר בסופו של דבר על ה-C5, שיש לו לחצנים סבירים, אם כי לא מאוד גדולים (מתרגלים אליהם, תאמין לי), ויש לו טלקויל וגם אפשרות הגברה, וכן ניתן להתקין בו תוכנה להגדלת האותיות, אבל המסך שלו שטוח ודק ללא הגנה של "צדפה" או סליידר. החיסרון העיקרי שלו הוא שלא רואים אותו היטב באור יום, והחיסרון השני הוא מערכת ההפעלה המיושנת - סימביאן, שהיא מסורבלת.נוסף לכך, במצב T תיתכן לעתים הפרעה מגנטית קלה - אם אתה נמצא ליד מקור קרינה כמו מערכת קשר או טלפונים, וזה גם תלוי בתדרים שמכשיר השמיעה שלך קולט. יחד עם זאת, היתרון הוא שיש בו בלוטות' ולכן ניתן לחבר אליו לופ לשמיעה נוחה יותר בשתי האוזניים (ו/או אוזניות) עם אפשרות הגברה בלופ עצמו, ויש בו גם רדיו ומצלמה ושאר היישומים, אם רוצים או לא. למצוא עכשיו מכשיר ישן ב-350 ש"ח תוכל רק באתרים של יד שניה, אבל אתה מסתכן ברכישת מכשיר דפוק. אה, המחיר: 1,200 ש"ח בחנות "דינמיקה" בדיזנגוף סנטר בת"א כולל אחריות לשנה. יש להניח שמבקומות אחרים ניתן להזמינו במחיר יותר נמוך, אולי אפילו 30% פחות. בהצלחה!

למעלה