אני מחפש תוכנה שמתחזה לאיי פי אחר ??

eyal_00

New member
אני מחפש תוכנה שמתחזה לאיי פי אחר ??

אני חייב את זה על מנת שאני יוכל להתחבר לדאל נט ..

N0

New member
ובגלל הדרישה

למה אתה בכלל צריך תוכנה שמתחזה לאי פי אחר ?

eyal_00

New member
כי אני רוצה להתחבר לדאל נט באיי אר סי

לבזק בינלאומי אין רשות להתחבר לדאל נט אז אני רוצה כאילו לעבוד על השרת של דאל נט שאני מספק אחר

N0

New member
הא...

אז רק כמה דברים... 1. במידה והיתה חושב קצת (כי אני מניח שאתה יודע מזה כתובת IP ) הייתה מגלה (ואני מזכיר שכתובת IP זו הכתובת שלפיה יודעים איפה המחשב שלך ממוקם ברשת ולפיה המידע מגיע אליו ) מה שאומר שאם תזייף את הכתובת הזו (בעזרת תוכנה ) דבר שהוא אומנם אפשרי אבל לא יעזור לך כל כך בצ`אט כי אתה תוכל לשלוח הודעות לשרת אבל השרת ישלך אותם חזרה לכתובת לא נכונה ואם הוא מספיק חכם הוא גם ינתק אותך מהחיבור בכל מקרה. 2. בשביל כן להתחבר לשרת דרך IP אפשרי ולא הIP הקיים שלך יש כמה דברים שאתה יכול לעשות... א. להתחבר דרך חשבון SHELL דבר שאתה כרגע לא יודע איך לעשות ובטח גם לא יהיה לך כח ללמוד. ב. למצוא FIREWALL או WINGATE שדרכו תתחבר לIRC שתי האופציות האלה בעיקרון עושות את אותו דבר אתה מתחבר למחשב אחר והוא מתחבר לשלח ושולח לו מידע המידע שמגיע מהשרת מועבר למחשב אליו התחברת והוא שולח אותו חזרה אליך. אז אני מקווה שתמצא את מה שאתה צריך ובהצלחה ורק טיפ קטן לדרך למרות שיש סיכוי שמספיק ישראלים מטומטמים שמתחברים דרך בזקנט הציפו ועשו בעיות בדלנט (מי כבר מתחבר דרך בזקנט?) אבל רוב הסיכויים שתמצא סרוור שיתן לך להתחבר אליו. N0

marron

New member
מספר שאלות

1.כנראה אני טועה אבל שרת PROXY לא עושה את זה, כאילו שאתה מתחבר אליו ודרכו גולש? אני מתכוון שאתה שולח לו והוא מקבל ושולח את זה נגיד לצ`אט ואז אם כותבים משהו הוא מקבל את זה ומעביר את זה אליך 2.מה זה דלנט? 3.למה n0 מדבר בגוף שלישי? זה ממש מעצבן

N0

New member
מספר תשובות.

1. זה בדיוק מה שהוא עושה אתה מתחבר אליו והוא מתחבר לאן אתה רוצה ואז הIP שמופיע למחשב אליו אתה אומר לו להתחבר הוא של הפרוקסי. 2.דלנט זו חברה המחזיקה מספר שרתי IRC . 3. נדפקת. N0

S-G-T

New member
3 .....

למה זה דפוק ?- לדעתי זה ממש קטלני - יאני פיצול אישיות או משהו - חבל אל הזמן פשוט !!! אני הייתי גם מדבר ככה - אם הייתי חושב אל זה כודם :) אבל אני בנאדם אוריגינלי בגלל זה אני נמנע :) - בגלל זה s-g-t נמנע חחחחחחחחחח פורום האקרים והתגוננויות !!!!!!! סתם ..... אל תסימו לב אני פשוט היום שמח :)

למעלה