אני מחפש רכב 8X8

אני מחפש רכב 8X8

המיוצר בקנדה הרכב הוא בעיקר לשטחים של ביצות ושטח קשה רשות השמורות של קנדה משתמשת בו והוא משמש לטיולים זה נראה כמו "אושקוש" רק יותר קטן לא משאית אלא ג´יפ

אני לא מכיר../images/Emo108.gif

צר לי להגיד לך אבל אני בן 13 ואולי לא מבין מה אני רוצה מהחיים שלי אבל דבר אחד אני יודע- שבחיים לא ראיתי ולא שמעתי על ג´פ 8x8 אם יש אז סליחה רציתי לדעת אם הדבר הדימיוני שעליו אתה מדבר הוא בגודל ג´פ רגיל או בגודל של מסעית בתודה מראש אור בן יעיש

יש דבר כזה

הוא אמור להיות בגודל של ג´יפ בגודל של משאית יש את האושקוש הצבאי אבל אני לא מדבר על זה היה לי פרוספקט שלו באוסטרליה (אבל הוא מיוצר בקנדה) אבל הוא נאבד לי ואני ממש חייב למצוא אותו

urizv

New member
8x8

יש דבר כזה הוא הוצג גם בארץ באחד מתערוכות המכוניות. הוא יותר דומה לטרקטורון מאורך. נדמה לי שמיוצר ע"י פולרים. רוצה רכב שטח טוב לא 8X8 אלה 6X6 קנה ריו עובר בכל מקום מניסיון

גם אני זוכר../images/Emo45.gif

יום אחד הייתי בקצה של אשדוד ט"ו למי שמכיר. הקיצר הייתי שם ופיתאום היה רעש גדול של מלא ניידות מישטרה היסתכלתי ואז טרקטורון פשוט ניכנס לכיוון הדיונות ואז היו כמה יצורים מזה אבל מזה משונים 6x6 שניכנסו גם לכיוון הדיונות כמרדף הדבר היה 6x6 אם אני זוכר נ.ב אני חושב שאין משהו 8x8 ולא בגדר מסעית.....

אלי_פ

New member
אתה מתכוון לארגו ? של odg ?

http://www.odg.com/argo תוצרת אונטריו-קנדה, בעיקר לביצות, יש דגמים אמפיביים, יש גם דגמים יותר סגורים שמזכירים ג´יפ.

NaughtyBoy

New member
עכשיו לך תמצא אותו בישראל

לא ניראה לי שתצליח... אבל בהצלחה.

-רוני-

New member
ובאיזה מחיר $$$$

הששת (זה עם השישה גלגלים עולה60,000$ וזה כחול לבן

למעלה