אני מחפש מלכה אם יש אנא פני במסרים בניק זה.
פ פ ו מ ל י ת New member 12/9/04 #2 תיזהר עכשיו תיבת המסרים שלך תתפוצץ מרוב מסרים. ממליצה לך לקרוא את הטיפים למציאת מלכה, הסתכל במאמרי הפורום.
תיזהר עכשיו תיבת המסרים שלך תתפוצץ מרוב מסרים. ממליצה לך לקרוא את הטיפים למציאת מלכה, הסתכל במאמרי הפורום.
S subdave New member 12/9/04 #3 לא זכור לי שלי זה קרה... מלבד מסר אחד קטנטן, חביב ורב תושיה ששינה את עולמי. אודה לעלמת החן כל חיי!
נ נכון להבוקר עם רפי New member 12/9/04 #4 ואני גם מסר קטנטן לא קיבלתי. אני עבד מסור וכנוע וללא גבולות! ואני מחכה שמלכה חביבה תשלח לי מסר ואשרת אותה בנאמנות.. הלואי.
ואני גם מסר קטנטן לא קיבלתי. אני עבד מסור וכנוע וללא גבולות! ואני מחכה שמלכה חביבה תשלח לי מסר ואשרת אותה בנאמנות.. הלואי.
פ פ ו מ ל י ת New member 13/9/04 #5 עבדים יקרים שום מלכה רצינית לא תענה להודעה כזו. רפי, וכל עבד אחר שמחפש מלכה - לא לחינם הפניתי אתכם למאמרי הפורום יש שם יותר ממאמר אחד שיכול לעזור לכם למצוא מלכה - זה למשל, וגם זה בהצלחה
עבדים יקרים שום מלכה רצינית לא תענה להודעה כזו. רפי, וכל עבד אחר שמחפש מלכה - לא לחינם הפניתי אתכם למאמרי הפורום יש שם יותר ממאמר אחד שיכול לעזור לכם למצוא מלכה - זה למשל, וגם זה בהצלחה
א אייבורי New member 15/9/04 #6 פומי תאמיני לי רק בגלל שביקשתם לא להאכיל את הטרולים אבל עכשיו יש מלאי של אוכל לטרול המצוי שנרקב פה.