אני מחפש טסט

emek51

New member
אני מחפש טסט

עכשיו ברצינות: יש לי חיפושית ורודה יפיה אין לי טסט אני מחפש משהו שיכול להביא טסט במצב טוב שלא פג תוקפו!!!!

kobix1

New member
יש לי טסט בנמצא!

גש נא עם רכבך הורוד למוסך מורשה באזור מגוריך! תאמר לבוחן שם שקוביX שלח אותך והוא יתן לך 2 טסטים באחריות!

vq55205

New member
טסט

שאלה תאורטית ,קובי אני הבנתי שיש לך טסט - אמריקאית שחורה עם טסט אבל לא נוסעת (נכון?) אם ההנחה נכונה ,קח את המנוע של אדון EMEK51 תרכיב לאמריקאית תעביר בעלות על המנוע במשרד הרישוי לפי החוק ותעבור טסט. (בינתיים הרווחת ששה חדשים טסט לאמריקאית) שלב שני החלפת שילדה לאמריקאית (אני סתם חושב בקול -בשקט תוך כדי כתיבה אני לא יודע אם אפשר לעשות את זה אבל זה גם פורום חשיבתי) החזרת המנוע של הורודה חזרה לורודה העברת בעלות על השילדה והעברת טסט תוצאה ורודה עם טסט לאדון EMEK51, והארכת טסט לאמריקאית שלך לעוד ששה חדשים. (ואני סומך עליך שתקבל ממנו איזו בוכטה קטנה) שים לב הכוונה שהכל יעשה באופן חוקי . אני אשמח לקבל תגובות מיודעי דבר על הרעיון וגם חוות דעת העו"ד שלנו (רוי 7) בהנחה שאתה אכן העו"ד היחיד שנוסע בחיפושית .בכל מקרה לענין הרכבת מנוע של 1200 לשילדה של האמריקאית אני אתן לך פרטים לגבי משקלן של כל אחת מהחיפושיות ותחליט בעצמך (אעביר לך את הנתון בקרוב פשוט הוא לא נמצא כרגע "תחת הידיים"

kobix1

New member
אז ככה!

כל זה מאחורי מהסיבה הפשוטה לשחורה כבר כמעט נגמר הטסט היא עומדת כבר מספיק זמן... וחוץ מזה שקניתי אמריקאית אחרת אספנות 1303 אחרי פחחות בלי צבע! אז מההיא כבר שבעתי ויאללה נמשיך הלאה!@

למעלה